USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ужгород починатиме робочий день на годину пізніше

14 Жовтня 2011 16:53
Депутати Ужгородської міськради ухвалили рішення, згідно з яким установам і підприємствам міста з 1 листопада пропонується починати роботу на годину пізніше, ніж в цілому по Україні.
Про це інформує Кореспондент.
Сьогодні під час пленарного засідання сесії міськради було прийнято рішення «Про зміну роботи підприємств, установ та організацій», за яке проголосували 60 депутатів, один не голосував.

«Так, уроки в міських школах починатимуться не о 8.00, а о 9.00, а робота інших організацій починатиметься не о 9.00, а о 10.00», - повідомив мер Ужгорода Віктор Погорєлов.

Депутати мотивували своє рішення тим, що жителі регіону звикли до старого, зимового часу. І рішення Верховної Ради про його скасування згубно відіб'ється на здоров'ї місцевих жителів.
«Наші діти просто не будуть висипатися, тому це негативно впливатиме на їхню психіку», - повідомила депутат міськради, головний лікар Ужгородської дитячої поліклініки Єлизавета Лях.
Також депутати доручили Ужгородському міськвиконкому розробити рішення, яким запропонувати починати роботу підприємств, установ і організацій на годину пізніше.

Нагадаємо, 10 жовтня Закарпатська облрада звернулася до Верховної Ради із закликом скасувати постанову «Про зміну порядку обчислення часу на території України» і встановити в країні зимовий час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus