USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Узимку в оселях лучан не було тепла, а нині – електрики

8 Травня 2012 10:01
Найбільше упродовж двох минулих тижнів лучани скаржилися до мерії на відсутність електроенергії в оселях. Тоді як за час опалювального сезону традиційно найбільше нарікань надходило щодо постачання гарячої води та тепла.

Про це йшлося під час оперативки в Луцькій міськраді 8 травня.

За словами начальника відділу звернень громадян Луцькради Лариси Карп’як, упродовж 24 квітня-6 травня до групи оперативного реагування «15-80» надійшло майже 600 телефонних звернень. Найбільше із них стосувалося відсутності електропостачання в житлових будинках та квартирах – 69 (11,5%).

Зокрема 1 травня через аварійне вимкнення лінії 10 тисяч кВт без світла залишилися мешканці будинків на вулицях Чернишевського, Старицького, Проектувальної, Будівельників та Огієнка.

А 4 травня після посилення вітру та опадів без електропостачання виявилися оселі на бульварі Дружби Народів, вулицях Бенделіані, Лисенка, Лесі Українки та Теремнівській. За кілька годин працівники обленерго ліквідували наслідки аварії.

Щоправда, продовжують лучани нарікати і на роботу ДКП «Луцьктепло». Щодо відсутності тепла чи гарячої води до мерії надійшло 62 звернення (10,4%).

На почесному третьому місці у своєрідному рейтингу проблем міста стала відсутність в оселях холодної води. На роботу «Луцькводоканалу» поскаржилися півсотні лучан (8,4% звернень). Наприклад, через прорив водопроводу без холодної води залишилися мешканці будинків на вулиці Сєченова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 8 Травня 2012 11:25
Тут уже трохи лучани наші перегинають палицю. Було гарно в нас в оселях Луцька, постійно було тепло і вода гаряча взимку. Ну,якщо і була аварія,то від цього ніхто не застрахований, тут ніхто не винен, а обставини.Якщо погано то погано, але і не дуже погано,то не потрібно так сильно нарікати.Слава Богу ще.
лучано Показати IP 8 Травня 2012 18:59
нічого восени викуплять тепло і будете ще плакати як Ви платити будете не 600 а 1800гр ,то будете ще згадувати як Ви жили ..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus