USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Адміністрації президента хочуть знищити УКРОП

18 Вересня 2017 17:07
На знищення політичної партії УКРОП та тих, хто діє в інтересах українського народу, діюча влада викидає шалені гроші.

Про це заявив голова Волинської обласної ради Ігор Палиця під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс», інформують у прес-службі волинського УКРОПу.

Так, за словами очільника депутатського корпусу Волині, влада змусила голову правління ПАТ «Укртранснафта» Олександра Лазорка шукати політичного притулку у Великобританії через те, що він зберіг українську нафту від розкрадання терористами ДНР/ЛНР.

«Він зробив те, що не сподобалося владі. Коли почалася війна і був захоплений Слов’янськ, то 400 тисяч тонн нафти знаходилося в нафтопроводі аж до міста Лисичанськ Луганської області. На той момент там вже перебували російські танки, а в Слов’янську господарювали терористи із Гіркіним на чолі. Олександр Лазорко докладав усіх зусиль, аби викачати цю нафту в Кременчуцький нафтопереробний завод і щоб вона була збережена», – розповів Ігор Палиця.

Він нагадав, що на початку війни в армії не було ні нафтопродуктів, ні дизпалива, ні авіаційного керосину.

«Лазорку вдалося зберегти нафту, її не захопили терористи, вона три місяці безкоштовно зберігалася на заводах, які належать Ігорю Коломойському. В цей час Лазорко писав листи і Президенту, і Прем’єр-міністру, і міністрам, аби нафту забрали, але нею ніхто не цікавився. А потім мені розказали, що в адміністрацію президента прийшов покійний нардеп Ігор Єремеєв і запропонував, аби група компаній «Континіум», так би мовити, «зайшла» в «Укртранснафту» на певних умовах. Після цього проти Лазорка були відкриті кримінальні справи», – каже Ігор Палиця.

Крім того, за словами голови облради, через те, що УКРОП невигідний владі та перешкоджає олігархічній групі компаній «Континіум» заробляти на простих людях, на політичну силу чиниться шалений тиск.

«В адміністрації президента волинському нардепу, олігарху Степану Івахіву сказали, що або він розбирається з УКРОПом в Луцьку та області, або всі його мільярді валютні кредити в державних банках доведеться гасити. Йому дали відтермінування по кредитах. Наразі він не платить відсотки, і за гроші, які б він мав платити в державні банки, оплачує той бруд, який ллється на нас. В нас немає ні часу, ні бажання, ні грошей займатися відмиванням цього бруду із себе і звертати на це все увагу. Ми продовжуємо працювати далі в інтересах простих людей», – підкреслив Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 18 Вересня 2017 17:33
Гунчик тільки їздить по районах і нічого не робить. Старий позорник!!! Для нього головне погуляти, попити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus