USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Альпах під лавиною опинилися дев'ять осіб, є загиблі. Оновлено

13 Лютого 2017 17:31
Поруч з гірськолижним курортом Тинь у французьких Альпах зійшла лавина. За попередніми даними, загинули не менше чотирьох осіб, ще кілька людей вважаються зниклими безвісти, повідомляє Кореспондент.

За даними екстрених служб, разом лавина накрила дев'ятьох осіб. Двох вдалося знайти живими, четверо загинули. Пошуки ще трьох осіб тривають.

Як стало відомо згодом, під лавиною загинули 48-річний чоловік, його 15-річний син і 19-річний пасинок, а також 59-річний інструктор. Тіла протягнуло кілька десятків метрів, повідомляє BBC. Загибла родина приїхала кататися з жінкою. Та відійшла від них за кілька хвилин до сходження лавини.

Ширина лавини оцінюється в 400 м. Вона зійшла в тій частині курорту, де немає підготовлених трас. Зазвичай у таких місцях катаються охочі за екстремальними відчуттями.

Як зазначають місцеві ЗМІ, альпійські курорти зараз переповнені через шкільні канікули. У цей час багато сімей з дітьми їдуть кататися на лижах чи сноубордах.

Нагадаємо, 18 січня на готель "Рігопьяно", розташований в Італії у районі гірського масиву Гран-Сассов, зійшла лавина. Внаслідок трагедії загинули 29 осіб, вижити вдалося лише дев'ятьом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus