USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В арт-галереї Луцька відбулось відкриття виставки картин Олени Журавель

6 Березня 2019 08:00
У Луцькій арт-галереї відбулось відкриття виставки картин художниці Олени Журавель під назвою «Сонце і блакить».

Про це йдеться на сайті Луцької міськради.

За словами художниці, ідеєю проекту є те, щоб за допомогою кольору та технічних засобів акварелі донести до глядача красу та велич України. Тема виставки поєднує у собі безмежний простір Карпат, таємничий Волинський ліс, вільний вітер і міцний дух українського народу.

Директор департаменту культури Тетяна Гнатів розповіла, що Олена Журавель є учасницею регіональних, всеукраїнських та міжнародних подій. Серед найбільш значущих – міжнародне бієнале «Море акварелі-2018», взяти участь у якому фінансово допомогла Луцька міська рада.

Виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт зауважив, що в Луцьку вже доброю традицією стало відкривати виставки,

нові творчі події, відкривати для себе творчих лучан.

«Сьогодні ми вікриваємо прекрасну виставку самобутньої художниці, нашої землячки. Художниці, яка має власний стиль, бачення, свій підхід. Дивлячись на ці картини, ми можемо прослідкувати почерк мисткині. Це ще одна подія для лучан, де вони зможуть збагатитися та побачити світ інакше. Я дякую пані Олені за те, що вона обдаровує нас своєю творчістю, нагороджує нас можливістю побачити ці прекрасні полотна», – сказав Григорій Пустовіт.

Олена Журавель подякувала усім, хто допоміг реалізувати задумане.

Виставка експонуватиметься до 20 березня.

Запрошуємо усіх охочих відвідати її та поринути у світ живопису.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus