USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Австрії напали на двох українських підлітків і поранили ножем одного з них

29 Березня 2021 17:39
В австрійському Граці група невідомих напала посеред дня на двох українських підлітків, завдавши одному з них ножове поранення.

Про інцидент повідомила у понеділок австрійська газета Heute, передає Укрінформ.

Інцидент стався у неділю, 28 березня, о 16.15 в місті Грац. Двоє братів віком 15 та 17 років, обоє громадяни України, прийшли на зустріч з невідомим для продажу йому куртки, про що попередньо домовилися через соцмережі.

Очікуваний покупець призначив зустріч у пішохідному підземному переході. Під час примірки куртки з обох боків переходу до братів підійшли ще 4-5 невідомих осіб у масках. Один з них витягнув пістолет і став погрожувати 17-річному хлопцю, вимагаючи наявні гроші та цінні предмети, а також принесений одяг. Українець почав чинити опір, у результаті чого зав’язалася бійка. Один із зловмисників витягнув ножа і вдарив ним старшого брата у верхню частину тіла. Після цього нападники втекли.

Підлітка з важким пораненням було доставлено до лікарні. Його молодший брат отримав незначні травми обличчя.

За даними видання, поліція відкрила провадження та проводить розслідування нападу. Наразі особи нападників не встановлено.

Інформацію про інцидент підтвердили в українському диппредставництві в Австрії.

"Посольство триває справу на контролі. Станом на сьогодні загрози життю пораненому громадянину України немає", - повідомила консул Посольства України в Республіці Австрія Мирослава Зінкевич.

Як повідомляли, у Парижі в січні цього року 15-річний український підліток опинився в реанімації після жорстокого нападу. Тоді група нападників з металевими палицями, битами й ножами атакувала компанію студентів.

Наприкінці січня дев’ятьом підозрюваним у жорстокому побитті українського підлітка в Парижі висунули обвинувачення, включаючи замах на вбивство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus