USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Австрії злетів з автобану український автобус. Подробиці

2 Листопада 2015 11:25
Уночі автобус із українськими номерами злетів з дороги недалеко від австрійської столиці Відня. Постраждали майже всі пасажири.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на посла України в Австрії Олександра Щербу.

"Автобус з українськими номерами злетів уночі з автобану поруч з Віднем. 14 пасажирів. 10 постраждалих. ", - написав Щерба у Twitter.

З його слів, консул нині з'ясовує деталі.




Зі слів спікера пожежної служби Франца Респергера, внаслідок аварії за участю туристичного автобуса в Австрії постраждали 14 українців. Про це повідомляє ТСН із посиланням встрійське видання Salzburger Nachrighten.

Як повідомив Франца Респергер, деякі пасажири отримали важкі травми. Всі вони – громадяни України: троє з них - водійська команда, інші 11 - пасажири, всі повнолітні. Травмовані були госпіталізовані до місцевих лікарень.

Також австрійські рятувальники поінформували, що один із постраждалих зник із місця ДТП - в стані шоку він ходив по шосе.

Для його пошуку був задіяний вертоліт.

Згідно за даними Salzburger Nachrighten, на місці аварії працює 70 осіб пожежників і рятувальників.

Раніше виданя Noe.ORF.at повідомило, що аварія сталася у понеділок вранці, 2 листопада, близько 5:00 на шосе А4 поблизу міста Швехат, що в передмісті Відня. Згідно з даними видання, автобус, в якому перебувало 14 українців, із невідомих причин звернув із шосе, пробив огорожу та з'їхав у кювет.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus