USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В автівці волинянина знайшли майже 100 кг бурштину без документів

27 Червня 2022 16:56
В автівці волинянина, якого правоохоронці зупинили за порушення ПДР, знайшли майже 100 кілограмів бурштину. Відповідних документів на бурштин чоловік не мав.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

26 червня пообіді працівники Луцького РУП зупинили автомобіль Peugeot за порушення правил дорожнього руху.

Під час перевірки документів та огляду транспортного засобу поліцейські виявили у автомобілі полімерний пакет з камінням дрібної фракції, коричневого кольору, ззовні схожого на каміння бурштину, загальною вагою близько 100 кг.

Відповідні документи, що підтверджують законність походження такого каменю, 31-річний ківерчанин пред’явити працівникам поліції не зміг.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Сировину правоохоронці вилучили та направили до Волинського експертно-наукового дослідницько-криміналістичного центру МВС України.

За цим фактом слідство внесло відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 240-1 КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus