USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Голова КСУ - в реанімації після ДТП, троє загиблих, у тому числі дитина. ОНОВЛЕНО

27 Липня 2015 10:37
На Полтавщині Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди важко травмований голова Конституційного суду України Юрій Баулін. В ДТП троє людей загинули та 4 травмовано, - повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу міліції в Полтавській області.

Автомобільна аварія сталася 26 липня близько 20-ї години, на 320 кілометрі автодороги "Київ-Харків".

"За попередньою інформацією, водій легковика "Toyota Camry" зіткнувся із автомобілем "Nissan". Внаслідок ДТП водій автомобіля "Nissan" та його пасажир загинули. Ще двоє пасажирів "Nissan" – травмовані.

Також травмовані водій та пасажир автомобіля "Toyota Camry", - йдеться в повідомленні (при цьому в заголовку повідомлення на сайті облУМВС вказано, що загиблих троє - ред.)

Як сьогодні вранці повідомили в прес-службі ГУ МВС України в області, 12-річний пасажир "Ніссан" від отриманих травм помер в дитячій міській клінічній лікарні міста Полтави.

Місцеві ЗМІ повідомили про те, що пасажиром "Toyota Camry" був голова Конституційного суду Юрій Баулін. Інформацію підтвердили у прес-службі КС.



Правоохоронці з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання щодо внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть двох і більше людей).



Юрій Баулін

Попри відсутність Бауліна, засідання КСУ щодо децентралізації розпочалося.

Як повідомили Радіо Свобода в прес-службі КСУ, кворум для засідання суду, яке розпочалося о 10 ранку, є, а обов’язки головуючого виконує інший суддя, оскільки голова КСУ перебуває в лікарні.

Під час засідання у понеділок КСУ має розглянути зокрема відповідність запропонованих змін про децентралізацію вимогам статей 157 і 158 Конституції України, зазначили в суді.

22 липня Конституційний суд почав оцінку змін.

16 липня парламент проголосував за президентський законопроект змін до Конституції в частині децентралізації, віддавши 288 голосів, та відправивши його до Конституційного суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
DVK Показати IP 27 Липня 2015 12:10
Це ж на якій швидкості треба було їхати щоб від машини нічого не залишилось?! Очільники державні, робіть щось, на кожному кілометрі розставляйте по даїшнику, якщо нічого вдіяти не можна, хай хоч таким чином відробляють свою зарплату і контролюють д*білів з машинами, які заполонили всі дороги, бо це ж страшне щось робиться.
Лучанка Показати IP 27 Липня 2015 12:10
ДОВІЧНЕ УВ'ЯЗНЕННЯ!!!!!!!!!!!! Жодних там 5-10 років...ЖОДНИХ!!!!! ДОВІЧНЕ!!!!!!!!!!!!!! в НАЙЖАХЛИВІШІ УМОВИ!!!!!!!!!!!!
АНАФЕМА Показати IP 27 Липня 2015 12:33
Це *івно треба вже відключити від живлення. І всіх його родичів.
Віра Показати IP 27 Липня 2015 13:12
Ужас що робиться. ,жаль невинних людей. Влада влада влада що ж ви робите де вже елементарний порядок в нашій Україні?
Анонім Показати IP 27 Липня 2015 13:14
Це дійсно так скільки людей гине. І всерівно женуться як скажені, за руль сідають п'яні і дадуть по пару років , а там дивись і амністія чи бобла всунув і на волі. А рідним печаль поки очі не закриють.
Ара Показати IP 27 Липня 2015 23:01
Голова кс не виноватий він же нам народу служить яка його вина - ніяка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus