USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Еквадорі сталася масштабна стрілянина у в'язниці, загинули 116 осіб

30 Вересня 2021 08:59
В одній з найбільших тюрем Еквадору сталася масштабна стрілянина, внаслідок якої загинули 116 осіб, ще 80 були поранені.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Reuters.

Конфлікт між членами злочинних угруповань стався у в’язниці Penitenciaria del Litoral в провінції Гуаяс. Силовикам знадобився час, щоб встановити контроль над в’язницею.

«Дуже шкода, що злочинні угруповання намагаються перетворити в’язниці на поле битви за владу. Я прошу Бога благословити Еквадор, щоб ми могли уникнути нових людських жертв», – зазначив президент країни Гільєрмо Лассо.

У зв’язку зі стріляниною президент підписав указ про оголошення надзвичайного стану в пенітенціарній системі країни на 60 днів, щоб «відновити порядок і запобігти новим епізодам насильства». А уряд посилив військову присутність за межами об’єкта.

Також влада допоможе сім’ям загиблих і поранених ув’язнених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus