USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В елітному мікрорайоні біля Луцька – нове преміальне будівництво. The WALL. вже відкрились!*

26 Квітня 2021 16:09
Біля Луцька з’явиться новий унікальний комплекс з внутрішнім парком, площею близько 3000 квадратних метрів, терасами на даху, панорамними вікнами та іншими цікавими особливостями.

Нагадаємо, нещодавно в Луцьку з’явилися незвичні білборди з написом «the Wall. Зустрінемось у квітні». З’ясувалося, що «the WALL– це нова будівельна компанія поблизу Луцька. Тут уже відкрито офіс з продажів, який розташований за адресою с. Зміїнець, вул. Шкільна (там же знаходиться будівельний майданчик).

Інформаційному агентству Волинські Новини вдалося дізнатися багато цікавих деталей, якими й ділимося з читачами.

«Ми гарантуємо, що ви не почуєте, як розмовляють сусіди; взимку буде тепло, а влітку – прохолодно!» – кажуть у компанії «the WALL.», яка гарантує якість та надійність їхніх будинків.
Перша забудова компанії – GREENWALL. Вона матиме особливий стиль, власну паркову територію і ще багато приємних особливостей. Усього тут заплановано 27 будинків різного типу.
Серед основних переваг:

Унікальний стиль будинків – Barn House, який забезпечить прекрасні краєвиди з вікон на парк, а також можливість облаштувати власну терасу для кожного з власників будинків.

Розташування – один з найелітніших районів (2 км – до центру Луцька, до школи – 300 м, до зупинки громадського транспорту – 500 м).

Парк на території забудови без автомобілів близько 3000 кв. м. Тут можуть безпечно гратися діти, а повітря буде завжди свіжим і чистим.
Закрита територія, консьєрж-сервіс. Будинки під цілодобовою охороною.
Можливість індивідуального внутрішнього планування (за умови купівлі на початковому етапі).

У «the WALL.» пропонують три види будинків на вибір, які відрізняються квадратурою. Кожен з них має свої особливості й переваги, тому зможете обрати те, що підійде саме вам.
Будинок «120» – простора двоповерхова забудова з лоджією на другому поверсі, двома санвузлами, двома спальними кімнатами (можливе планування з трьома), велика кухня-вітальня.

Будинок «175» має два основні поверхи й третій додатковий. Особливістю цього будинку є власна тераса на даху, особиста SKY LOUNGE зона. А ще – кабінет для роботи, три спальні кімнати, простора кухня-вітальня.
Будинок «230» – це величезний простір, велика крита тераса з виглядом на парк, гостьова кімната, три великі спальні кімнати, три санвузли (один з яких суміжний зі спальнею), лоджія на другому поверсі.
Ще більше деталей можна дізнатись на сайті компанії. Також стежте за новинами «the WALL у соціальних мережах Instagram та Facebook, де будуть з’являтися всі актуальні новини.

Контакти: +38 050 77 55 700

[email protected]
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 26 Квітня 2021 17:26
А поруч не збудують 9-тиетажку?
Пильний Показати IP 26 Квітня 2021 21:04
А престижний мікрорайон, це де? Секрет? Чи треба їхати на візит, підписати договір, і тільки тоді довідатися цю архісекретну інформацію? То біля Сапалаївки? Чи біля Стиру, чи біля залізничних колій?
Фреймут до Пильний Показати IP 27 Квітня 2021 01:49
Ви читати розучилися? Написано СЕЛО ЗМІЇНЕЦЬ
... до Фреймут Показати IP 27 Квітня 2021 09:52
Певно Ви розучились - в с. Зміїнець центр продажу, і жодної згадки про локацію забудови.
Читай уважно до Пильний Показати IP 27 Квітня 2021 07:54
То ж пише - Зміїнець. Для того, щоб не помилитися - шукай будмайданчик серед поля
Andrij Показати IP 28 Квітня 2021 05:00
A цiна за квадрат?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus