USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Естонії медбрат відкрив стрілянину на заправці: є загиблі та поранені

7 Червня 2020 18:53
В Естонії, у Пярнуському повіті у ніч на 7 червня 32-річний чоловік відкрив вогонь на автозаправці. Загинули двоє людей, ще трьох поранено, серед них – діти.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на естонське телебачення ERR.ee.

Житель Таллінна потрапив у ДТП на своєму автомобілі. Після автопригоди чоловік покинув машину та рушив до найближчої автозаправки, де й відкрив вогонь по людях.

40-річний мотоцикліст, який потрапив під кулі, помер на місці. Також під вогнем опинилась автівка з 58-річним чоловіком, 61-річною жінкою та трьома дітьми. Жінка загинула, чоловіка та двох дітей віком 3 та 5 років доправили до лікарні. Ще одна 9-річна дитина дивом уціліла.

Це не вперше у стрільця проблеми з законом

Стрілець працював медбратом у лікарні і потрапив у ДТП, коли їхав на свою дачу. Після скоєного чоловік спробував переховуватись у лісі, проте його знайшла поліція. У затриманого був дозвіл на зброю. Проблеми з законом у нього – не вперше.

Мотиви злочину встановлюють. За попередньою інформацією, убивцю та його жертв нічого не пов'язує. Ймовірно, що чоловік був нетверезим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus