USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Іловайську намацали «кощієву смерть» бойовиків, - Семенченко

22 Серпня 2014 12:21
В Іловайську на Донеччині цілими взводами воюють російські військові, повідомляє командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко.

«Постійно обстріли із «Градів», мінометів, АГС. Вузлові точки терористи вже пристріляли. Звідти й велика кількість поранених», – написав Семенченко на своїй сторінці у Facebook.

З його слів, у лівій частині міста дислокуються сили АТО, у правій – бойовики, яких майже удвічі більше. «Судячи з полонених, більше половини – кадрові офіцери і солдати з Росії. Деякі тупо в формі. Вони не просто поодинці розкидані по підрозділах, а працюють вже окремими взводами, тобто це вже реальне військове вторгнення», – заявив Семенченко.

Нагадаємо, у боях за Іловайськ ворогові протистоять батальйони «Дніпро», «Донбас», «Азов», «Шахтарськ» за підтримки армійських частин 17 дніпропетровської танкової, 93 дніпропетровської механізованої та 51 волинської механізованої бригад.

Зі слів командира батальйону «Донбас», вчора серед українських бійців було п’ятеро поранених, яких евакуювали вертольотом у Дніпропетровськ, загиблих немає.

«У місті тривають бої. Постійно тримаю зв'язок з командирами і бійцями. Хлопці реально зараз разом з зведеної ротою мотострілків як 300 спартанців. Тільки їх поки не 300», – написав Семенченко.

З його слів, «сьогодні разом з братами з Дніпра, які не побоялися ввійти в місто, хлопці починають чистити прилеглі квартали». «Бої йдуть з наростаючим озлобленням, мабуть все таки в цьому місті ми намацали «кощієва смерть» донецького угруповання терористів, періодично доходить до рукопашного. Вчора відбили останні танкові атаки, не треба їх бояться, вони горять як свічки», – заявив Семенченко.

Нагадаємо, командир добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко у бою за визволення Іловайська від російських терористів отримав осколочні поранення, однак не втрачає бойового духу і обіцяє "залікувати рани" і повернутися в зону АТО.

У боях за визволення Іловайська загинуло 19 силовиків, 46 отримали поранення.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
гість Показати IP 22 Серпня 2014 12:23
Нехай вас Бог береже, хлопці, ми молимося за вас, вибийте оту фашистську кацапську сволоту, та повертайтеся живими. Ми ще будемо святкувати наш день перемоги!
Читач Показати IP 22 Серпня 2014 12:41
Молодці тримайтеся і бережіть один одного, повертайтеся живими ми Всі за Вас переживаємо, молимось. Доведіть справу докінця виженіть загарбників з землі нашої і нехай буде наша перемого.Слава Героям!!!!!!!!!!!!!
Реалист Показати IP 22 Серпня 2014 13:35
коментар було видалено
увч до Реалист Показати IP 22 Серпня 2014 13:41
коментар було видалено
Опля Показати IP 22 Серпня 2014 13:44
Смотри как тролье кацапское разгулялось, и не удивительно - много конвульсивных движений перед смертью.
семен Показати IP 22 Серпня 2014 17:27
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus