USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Індії 10 людей отруїлися антисептиком

1 Серпня 2020 13:24
Щонайменше 10 мешканців індійського штату Андхра-Прадеш померли внаслідок отруєння антисептичним засобом. Напередодні у їхньому селі заборонили продаж алкоголю.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Щонайменше 10 людей в індійському штаті Андхра-Прадеш загинули після вживання антисептику на основі спирту на тлі заборони торгівлі алкогольними напоями», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всі померлі мешкали в одному селі, де після спалаху коронавірусу запровадили локальний карантин.

Очільник поліції району Сіддхарт Каушал заявив, що померлі змішували антисептик з водою та безалкогольними напоями. За його словами, усі вони були залежні від алкоголю та почали вживати суміш приблизно за 10 днів до загибелі.

Уряд Індії скасував більшість обмежень, щоб запобігти економічному падінню. Однак окремі штати продовжують запроваджувати локальні заходи у міру загострення епідемії.

За кількістю хворих на COVID-19 Індія посідає третє місце у світі – після США та Бразилії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
? Показати IP 1 Серпня 2020 17:06
Шо то тут нє так. Тамкай усі вєгатаріянці, не пють алкоголь, і тваринок не мучать ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus