USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Ірані тривають пошуки людей під уламками хмарочоса. ФОТО

20 Січня 2017 14:59
В Ірані продовжують шукати людей під уламками хмарочосу "Пласко", який впав напередодні. Про це йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

За останніми даними, загинули щонайменше 20 людей, 70 - отримали поранення, а ще 30, серед яких переважно пожежники, залишаються зниклими безвісти.

Поліція з'ясовує, що призвело до трагедії.

Зазначимо, приміщення у будівлі винаймали магазини та майстерні із пошиття одягу. Пожежники скаржилися, що легкозаймисті матеріали всупереч техніці безпеки тримали навіть на сходах.

Нагадаємо, 19 січня у столиці Ірану, Тегерані, зайнявся один із найстаріших хмарочосів у столиці. На порятунок прибули близько півсотні пожежників, але в розпал операції будівля завалилася, внаслідок чого рятувальники одержали чисельні поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus