USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Ірані заарештували чоловіка, який зняв відео зі збитим літаком МАУ

15 Січня 2020 09:56
Елітні війська Революційної гвардії Ірану затримали людину, яка розмістила у веб мережі відео ракетного удару по українському авіалайнеру у повітрі над Тегераном.

Результати розслідування нададуть громадськості, повідомляє Gazeta.ua з посиланням на іранське новинне агентство Fars.

10 січня у мережі з’явився відеозапис, на якому нібито ракета збиває літак.

Той факт, що на відео саме небо над районом Паранд, підтвердила команда розслідувачів Bellingcat. Вони з’ясували, що камера була направлена саме в те місце, де проходила траєкторія польоту «Боїнга».

14 січня ЗМІ опублікували нові кадри запуску ракет, зняті на камеру спостереження.

Революційна гвардія Ірану взяла на себе відповідальність за ракетний удар по літаку МАУ, внаслідок аварії якого загинули всі 176 осіб на борту.

Нагадаємо, літак Міжнародних авіаліній України (МАУ) зазнав катастрофи в районі Тегерана 8 січня, на його борту знаходилися 176 осіб, включно з членами екіпажу – громадянами України. Всі вони загинули. Зранку 11 січня керівництво Ірану визнало, що український літак МАУ, який летів із Тегерана до Києва, був випадково збитий ракетою. У розпорядженні The New York Times опинилося відео, на якому зафіксований момент ураження ракетою українського літака МАУ в Ірані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus