USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Іспанії від коронавірусу помер кожен десятий хворий

9 Квітня 2020 20:27
У Іспанії від коронавірусу помер кожен десятий інфікований.

Про це свідчить оприлюднена у четвер, 9 квітня, статистика, передає ТСН.

За добу додалось аж 5 756 нових випадків підтвердженого COVID-19, загалом у країні зафіксовано 152 446 випадки коронавірусної інфекції, з хворих померли 15 238 людей, з них протягом останньої доби – 683 людини. За кількістю смертей країна посідає друге місце в світі після Італії.

Тим часом прем’єр Іспанії Педро Санчес каже, що невдовзі країна почне пом’якшувати карантинні заходи, втім поки попросив парламент подовжити надзвичайний стан в країні до 26 квітня.

«Ми досягли піку епідемії і зараз почнеться послаблення», – заявив Санчес, цитує CNN. Утім зазначив, що повертатись до нормального життя країна буде поступово, щоб не дати коронавірусу розгулятись з новою силою.

Прем’єр-міністр також повідомив, що уряд розробляє над планом повернення до «нормального» життя.

«Ми поки навіть не уявляємо, якою саме буде ця «нормальність», до якої ми повертаємось», – попередив урядовець.

Нагадаємо, станом на ранок 9 квітня кількість хворих на коронавірус в Україні збільшилась до 1892 людей, з них 45 пацієнтів одужали. Також зафіксовано 57 летальних випадків.

Натепер у світі понад мільйон триста тисяч випадків COVID-19. 74 тисячі людей померли і 278 тисяч одужали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus