USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

В Італії підпалили віллу російського пропагандиста Соловйова

6 Квітня 2022 15:37
В Італії невідомі підпалили віллу російського пропагандиста Володимира Соловйова у місті Менаджо на озері Комо.

Як повідомляє НВ з посиланням на ANSA , на території вілли горіли покришки.

Займання помітили перехожі. Пожежники швидко загасили вогонь. Зазначають, що вілла серйозно не постраждала. Це свідчить про те, що підпал був радше демонстраційним. Розпочато розслідування.

Також повідомляють, що стіни іншої вілли Соловйова на Комо, у місті П'янелло-дель-Ларіо, було розписано антивоєнними гаслами.

Вілли Володимира Соловйова в Італії, як і європейська власність багатьох інших близьких до Кремля росіян, було заарештовано через російське вторгнення в Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олексій Показати IP 6 Квітня 2022 15:56
Навіщо палити?Цей маєток можна використати потім як реабілітаційний центр для поранених солдатів ЗСУ або санаторій для українських дітей.
Ага до Олексій Показати IP 6 Квітня 2022 21:14
Якщо Італія віддасть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus