USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Італії усіх медиків зобов’язали вакцинуватися від коронавірусу

1 Квітня 2021 18:32
Усі медпрацівники Італії повинні зробити щеплення від коронавірусу. Відповідний указ схвалив уряд.

Про це повідомляє Новое время з посиланням на CTV News.

Обов’язкову вакцинацію повинні пройти також і фармацевти. Всі, хто відмовиться робити щеплення, можуть бути відсторонені від роботи без оплати праці до кінця року.

«Мета цього заходу – максимально захистити як медичний, так і середній медичний персонал, а також тих, хто перебуває в середовищі, яке може бути більш схильним до ризику зараження», – пояснили в уряді.

Документ також запроваджує правовий захист для тих, хто робить щеплення. У разі дотриманнія всіх необхідних правил медики звільнені від відповідальності за виникнення можливих побічних реакцій.

Із кінця грудня в Італії зробили близько 10 млн доз вакцини від коронавірусу, близько 3,1 млн осіб отримали рекомендовані два щеплення.

15 березня в Італії почав діяти жорсткий локдаун. До 30 квітня регіони будуть залишатися в «червоній» чи «помаранчевій» зоні карантину. Передбачається, що за цей час щеплення від коронавірусу почнуть діяти. В країні закриті ресторани, бари і тренажерні зали, а поїздки регіонами будуть заборонені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus