USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Італії вводять карантин по всій країні через коронавірус

10 Березня 2020 08:29
Прем’єр-міністр Італії Джузеппе Конте оголосив про розширення карантинних заходів через коронавірус на всю країну. Вони набудуть чинності вранці 10 березня.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на агентство ANSA.

«Цифри говорять про те, що у нас спостерігається значне зростання числа людей у відділеннях інтенсивної терапії та, на жаль, серед померлих. Я збираюся підписати розпорядження, яке можна узагальнити виразом «я залишаюся вдома». Більше не буде червоної зони, зони номер 1 і 2. Вся Італія стане захищеною зоною», – заявив Конте на пресконференції.

Він підкреслив, що тепер на всій території Італії слід «уникати пересувань, за винятком підтверджених обставин необхідності, через роботу або у зв’язку зі здоров’ям».

Відповідно до нових заходів, всі бари і ресторани в Італії повинні закриватися о 18 годині. Їх робота в денний час можлива тільки у разі дотримання дистанції між відвідувачами.

Навчання у школах та університетах припинено до 3 квітня.

Заборонені всі церемонії, включаючи весілля, похорони і церковні служби, не працюють театри, кіно, музеї та спортивні зали.

При цьому нові заходи не призведуть до жодних наслідків для роботи громадського транспорту.

На сьогодні в Італії зафіксовано понад 9,1 тисячі випадків зараження новим типом коронавірусу, 724 людини одужали, 463 – померли.

У ніч на 8 березня Рада міністрів Італії ввела карантинні заходи в області Ломбардія і 14 північних провінціях країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Психопланетарій, Лип Показати IP 10 Березня 2020 09:09
Догралися італьяшки до ручки. Де ця Італія була раніше, коли ще місяць тому увесь світ почав займатися профілактичними засобами проти коронавірусу. А ось, коли когут клюнув у дупу, коли вже більше 10550 громадян Італії захворіли, а 550 чоловік вже померли від коронавірусу, то нарешті отямилися і зрозуміли, що це епідемія світового маштабу та стосується не тільки бідолашних китайців. Переконуюсь, що міграція ще раз міграція довела до таких тяжких наслідків.
а Показати IP 10 Березня 2020 11:05
за те ми всім температуру міряєм. готуємся чи готові ))))))))))))))))))))))))))) бідолашні "китайці самі створили такий вірус. а вигрібає весь світ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus