USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Італії затримали українку, яка продавала медичні маски

18 Березня 2020 10:21
У Мілані затримали 53-річну українку, яка незаконно продавала медичні маски, попри заборону виходити на вулицю. Її оштрафувала італійська поліція.

До правоохоронців звернувся місцевий житель, який помітив жінку, пише 24 канал з посиланням на італійське видання MilanoToday.

Чоловік повідомив, що українка вже не перший день поспіль продавала маски біля супермаркету.

«53-річна жінка, громадянка України, була оштрафована в неділю вдень після того, як її спіймали біля супермаркету на вулиці Віа делле-Форза Арматі, коли вона нелегально продавала хірургічні маски», – мовиться у повідомленні.

Після того як поліцейські помітили жінку, та намагалася втекти, сховавши маски під жилетом. Коли її зловили, вона відразу ж зізналася, що намагалася продати маски. Тепер українка повинна виплатити штраф.

Жінку звинуватили у:

Відсутності дозволу на торгівлю в громадських місцях.

Порушенні декрету виданого урядом Італії, що приписує мешканцям півночі країни залишатися вдома, щоб спробувати стримати поширення коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
fy Показати IP 18 Березня 2020 10:41
ясно що українка. і де в нас стільки може бути жадібності до грошей? і нажитись на біді? в Україні не можна пару штук купити бо нема. бо дєлкі вивезли і торгують. спасають італійців.
ан Показати IP 18 Березня 2020 10:43
маски взагалі держава мала б роздавати просто так на вулицях були ж по 1-2грн ціна не збідніли б . а ні. за 20 грн і то нема.
Психопланетарій, Лип Показати IP 18 Березня 2020 12:39
Ось наш справжній український менталітет. Нам не треба ні війни, ні епідемії коронавірусу, ми самі себе знищемо. Жадібність та прагнення любим способом до тимчасового збагачення перемагає здоровий глузд. Стидно, я навіть не сумніваюсь, що всі захисні медичні маски, які були вивезені нелегально з України до ЄС, продаються не лише в Італії. Просто поліція держав ЄС, ще не всіх наших українців позатримувала за спекуляцію масками та наживу на рівному місці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus