USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

В італійських Альпах лавина забрала життя жінки і двох дітей

29 Грудня 2019 07:00
Троє осіб загинули в суботу, 28 грудня, внаслідок сходження лавини в італійських Альпах у автономній провінції Больцано неподалік від кордону з Австрією, інформує DW.

Жертвами стихійного лиха стали 25-річна жінка та двоє семирічних дівчат, одна з них була донькою загиблої жінки, підтвердив агентству новин dpa речник поліції в Больцано. Усі троє жертв - громадяни Німеччини.

Лавина накрила групу лижників удень 28 грудня на висоті близько 2400 метрів на гірськолижному курорті Валь Сеналес (Шнальсталь).

У рятувальній операції брали участь 70 осіб та три гелікоптери.

Жінка та семирічна дівчина загинули на місці, донька жінки померла від отриманих травм у лікарні. Внаслідок сходження лавини травми отримали ще двоє німців, один з них - 11-річний хлопчик. Усі вони перебували в одній туристичній групі.

Рятувальники продовжують пошуки, оскільки станом на вечір не було остаточно зрозуміло, чи перебувають під сніговим завалом ще люди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus