USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У горах США загинули троє відлюдників, серед них дитина

27 Липня 2023 23:22
У віддаленому кемпінгу в Скелястих горах США знайшли останки сестер Крістін та Ребекки Венс і 14-річного сина останньої. Минулого літа вони втекли від цивілізації і поселилися в горах.

Про це пише BBC, передає Бабель.

Раніше родина Венс жила в Колорадо-Спрінгс. Родичка загиблих Тревала Хара розповіла, що Ребецці не подобалося, як розвивається світ, і вона хотіла «бути подалі від усіх» разом із Крістін і сином. Але сестри не мали досвіду виживання в дикій природі. Щоб здійснити свій задум, дивилися відео онлайн.

Читати ще: Назвали найвищу гору в світі

Турист виявив їхні сильно розкладені останки 9 липня в кемпінгу Голд-Крік у національному парку Ганнісон. Два тіла знайшли в наметі, а ще одне – зовні, на висоті близько 2 900 м.

Імовірно, відлюдники загинули від голоду і холоду взимку. Точну причину їхньої смерті ще не встановили – її оголосять після токсикологічних звітів. Схоже, вони намагалися побудувати притулок, але потім вирішили продовжити жити в наметі.

«Вони мали з собою багато літератури про виживання на природі, пошук їжі тощо. Але виглядало так, ніби вони (купили їх) в продуктовому магазині», – розповіли правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Любі свині Показати IP 28 Липня 2023 00:16
Так, це дійсно Вллинські новини
Ніхто Показати IP 28 Липня 2023 13:28
Без мужика не вижили)Клепків не вистачило)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus