USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Івано-Франківську мільйонний тендер виграла луцька фірма

11 Травня 2017 09:38
Луцьке ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Укрресурс» виграло тендер на постачання 240 контейнерів для сміття в Івано-Франківськ, - повідомляє Курс.

Тендер провів департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради.

ТОВ «НВП «Укрресурс» поставить 240 урн за майже 1,2 мільйона гривень – по 4944 гривні за одну штуку.

Ємність контейнера для збору твердих побутових відходів – 1100 літрів. Гарантійний термін на товару – не менше 12 місяців.

Після підписання договору фірма має доставити контейнери в Івано-Франківськ протягом місяця.

За даними системи YouControl, ТОВ «НВП «Укрресурс» зареєстроване у Луцьку. Його засновником та керівником є Віктор Хомич.

Єдиним конкурентом у торгах був франківський підприємець Олійник Олег Васильович, який також є засновником ТОВ «Телерадіокомпанія «Станіслав», співзасновником видавничого дому «Літера» та редакції газети «Світ молоді».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus