USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Іваничівській райраді виділили кошти на ремонт інклюзивного центру

1 Червня 2018 21:00
Депутати Іваничівської районної ради проголосували за утворення Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр».

Про це інформує «ВолиньUA».

Установа створена з метою забезпечення прав дітей з особливими освітніми потребами від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, у тому числі у професійно-технічних навчальних закладах, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини з особливими освітніми потребами, надання їм психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження, ефективного використання кадрового потенціалу.

Під час засідання сесії депутати також затвердили Статут комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» із відповідними поправками.

Також депутатським корпусом було виділено 250 тисяч гривень на ремонт приміщення для Центру. Ця установа розташовуватиметься у п’яти кімнатах Іваничівської спеціальної школи-інтернат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus