USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Ізюмі депутат від ОПЗЖ провів у місто окупантів

30 Березня 2022 12:08
В Ізюмі Харківської області місцевий депутат від ОПЗЖ став зрадником. Він показав окупантам незахищену дорогу в місто.

Про це розповів начальник управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Ізюмської міськради Максим Стрельник, передає ТСН.

«У суботу, 26 березня 2022 року, почали надходити дані про те, що в Ізюм почали заходити російські окупанти. Як виявилося, вони не просто зайшли в місто, а їх провів і показав їм незахищенну дорогу до Ізюма, державний зрадник – Анатолій Фомичевський. Саме через нього російські окупанти змогли непомітно зайти в місто, але Збройні сили України не здаються і продовжують запеклі бої за Ізюм проти російських окупантів», – повідомив чиновник.

Через зраду депутата у заручниках опинилися мирні жителі.

«Якби російським окупантам не показали шлях в місто, вони б ніколи не змогли туди потрапити, а тепер через них Ізюм повністю заблокований, і доступу для доставки гуманітарної допомоги туди немає. Єдиною надією на спасіння для близько 20 тисяч ізюмчан, які залишилися в блокадному місті, залишається тільки наша армія», – написав Максим Стрельник.

Нагадаємо, Рада національної безпеки і оборони зупиняє на час воєнного стану діяльність низки партій, серед яких – «Опозиційна платформа – За життя» та «Партія Шарія».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 30 Березня 2022 12:32
Вибачте але це більш схоже на маячню....
ПТН ХЛО Показати IP 30 Березня 2022 13:22
Всіх ОПЗЖопників в тюрму!
Seven Показати IP 30 Березня 2022 14:46
На гіляку ту нечість!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus