USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

В ЛНР пообіцяли відпустити усіх полонених вже на Різдво

6 Січня 2016 10:35
Ватажок ЛНР Ігор Плотницький наказав відпустити українських військовополонених.

Про це повідомляє «Gazeta.ua» із посиланням на РІА «Новости». Ті опублікували текст «святкового поздоровлення» ватажка бойовиків.

«Саме напередодні і на честь Різдва Христового я дав вказівку: відпустити додому полонених військовослужбовців ЗСУ, які знаходяться на території ЛНР», – йдеться у «привітанні».

Кількість полонених не уточнюється.

Раніше уповноважений президента з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко заявила, що у заручниках залишаються ще 168 осіб. З них приблизно 100 – військовослужбовці, бійці добровольчих батальйонів, представники прикордонної служби та працівники МВС, а також близько 60 цивільних осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus