USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В луцьку поліцію шукають адміністраторів

13 Листопада 2015 09:37
Працівників, які б адміністрували процес переатестації співробітників Національної поліції, шукають у Луцьку. Про це повідомляє «Під прицілом» із посиланням на Департамент комунікації МВС України.

Так, основним завданням адміністраторів є забезпечення якісної, прозорої організації процесу переатестації працівників поліції на локальному рівні – у місті, області

Функціональні обов’язки:

– співпраця з представниками місцевих громад, недержавними організаціями та Керівником Національної поліції з метою організації проведення переатестації працівників поліції в регіонах;

– організація проведення конкурсу на вакантні посади у Національній поліції;

– регулярний моніторинг процесу переатестації працівників поліції; – звітність Міністру внутрішніх справ та Керівнику Національної поліції про процес проведення переатестації.

Вимоги до кандидатів:

– повна вища освіта;

– громадянство України;

– вільне володіння українською мовою;

– відсутність судимості;

– сильні організаторські здібності, стресостійкість, цілеспрямованість та вміння переконувати;

– досвід роботи у сфері управління проектами та персоналом не менше 3-х років.

Усі відібрані кандидати будуть прийняті на посади у профільному управлінні у складі центрального апарату МВС за трудовим договором.

Орієнтовний розмір заробітної плати: 8 тисяч гривень.

До слова, проект міжнародної технічної допомоги реалізовується у рамках програми ICITAP Департаменту юстиції США. Його метою є відбір працівників до структурного підрозділу МВС, які адмініструватимуть процес переатестації співробітників Національної поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 13 Листопада 2015 10:27
А коли дільничному, який, пробачте, на своїх двох по 5-12 селах гів...... місить, і на пянюг протоколи складає, трупи вантажить, таку зарплятню дадуть? Чи знову "кто не работает - тот ест"?
Анонім до Анонім Показати IP 13 Листопада 2015 11:12
Як завжди.Для простого дільничого чи опергрупи немпє ні машини,ні бензину,ні грошей на уніформу,а канцтовари і таке інше,то взагалі окрема мова.Все купуй за свої гроші.
не повна вища Показати IP 13 Листопада 2015 11:11
А в нас,що не робота то для мажорів,вже понабирають своіх дітей і коханок,живемо по новому,хто раньше жив то й зараз живе нічого не змінюється,для чого адміністратору повна вища освіта,бред.
ідіот до не повна вища Показати IP 13 Листопада 2015 12:08
Хай Гітлер!!
кондратюк Показати IP 13 Листопада 2015 12:00
я начальнік кадрів.порішаю як завжди все за гроші шо раніш шо тепер.
народ Показати IP 13 Листопада 2015 12:08
скоро так до адміністратуємось що не буде кому працювати
Анонім Показати IP 13 Листопада 2015 13:33
коли будуть колишні 300 дол зарплати для працівників поліції(міліції - то не важливо), скільки можна брехати і розтягувати процес, противно дивитися вже на цих "реформаторів" і покращувачів життя
Анонім Показати IP 13 Листопада 2015 13:43
А де ж вони такі гроші візьмуть,якщо казна пуста?
Анонім Показати IP 13 Листопада 2015 13:45
Колишня міліція-теперішня в/о поліція.Добре.Зрозуміло.А яку вони зарплату будуть отримувати вже в цьому місяці?Міліцейську і поліцейську?
Бажаюча Показати IP 13 Листопада 2015 18:09
Куди подавати документи?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus