USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За що штрафуватимуть магазини у Луцьку

14 Лютого 2014 15:10
Якщо біля закладів харчування, торгово-офісних приміщень немає поруч газону, чи квітників – їм пропонують ставити виносні клумби.

Про це стало відомо під час підсумкової загальноміської наради з питань підсумків роботи міськради в минулому році, проведення новорічно-різдвяних свят та планів роботи на 2014 рік сьогодні, 14 лютого.

Начальник управління розвитку підприємства та реклами Олександр Козлюк відзначив торгово-харчові заклади, які торік гарно оформили квітами свої прилеглі території. З-поміж них: кафе «Бравий швейк», «Скіф», «Ліон», магазини «Квіти», «ДЕКОРБУКЕТ&ДИЗАЙН».

Він зауважив, що квіткове оформлення – один з пунктів Правили благоустрою міста.

«Якщо немає біля закладу території – облаштовуйте переносні клумби. За відсутність такого оформлення може бути адміністративна відповідальність», - повідомив він.

Окрім того, адміністративні стягнення застосовуватимуть і до тих закладів, які не поставили біля входу смітники, або невчасно забирають сміття. Олександр Козлюк зауважив, що муніципальна дружина має сьогодні вже всі підстави для оформлення протоколів.

Розмір штрафу за відсутність клумб або смітників, встановлений Адміністративним кодексом України, становить від 750 до 1700 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 14 Лютого 2014 15:21
Чинуші різні дурниці видумують,за які заплатить споживач.
місцевий Показати IP 14 Лютого 2014 17:32
Тормоза, які нічого не роблять, видумують різні дурниці. Хай самі займуться підприємництвом, а не чекають відкатів......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus