USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Одесі на хабарі піймали працівника поліції. ФОТО

5 Липня 2016 23:33
Чоловік вимагав у директора підприємства 300 доларів США за начебто виявлені під час перевірки порушення. Речові докази вилучили. Поліцейського затримали за статтею 208 КПК України.

Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Оперативники Управління внутрішньої безпеки (УВБ) в Одеській області встановили, що оперуповноважений одного з відділів поліції Одеси разом з колегами у червні цього року брав участь в обшуку у приміщенні одного з підприємств міста. У зв’язку з начебто виявленими порушеннями працівник поліції почав вимагати у директора підприємства 300 доларів США.


Слідчий відділ військової прокуратури Одеського гарнізону за матеріалами УВБ в Одеській області розпочав кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

5 липня, оперативники Управління внутрішньої безпеки в Одеській області спільно представниками прокуратури затримали поліцейського в момент одержання ним неправомірної вигоди.

Речові докази – 300 доларів США – вилучили. Поліцейського затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
грпм Показати IP 6 Липня 2016 07:25
давышо! Из сотен полисменов - только одного раскулачили???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus