USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Одесі п’яний поліцейський намагався викрасти спецавтомобіль

7 Березня 2016 15:25
Працівника відділення із забезпеченню автотранспортом Головного Управління Національної Поліції в Одеській області Тупчія В.В. затримали під час спроби викрасти патрульний автомобіль поліції. При цьому чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє активіст "Дорожнього контролю" Юрій Головчук, - інформує одеський сайт 048.ua

З його слів, громадяни помітили, що нетверезий чоловік намагається сісти в автомобіль і поїхати, автомобіль був з блакитними номерами тобто, належить Управлінню Поліції.

"Водієві" було дуже погано, і він не зміг виїхати. На місце інциденту викликали працівників поліції, і Служби внутрішньої безпеки. "Водій" відмовився проходити тест "Драгер" на стан алкогольного сп'яніння.

Це все відбувалося в ніч з 05.03 на 06.03. 2016 р селище Таїрова. Ільфа і Петрова, Одеса.

"Ця обставина підтверджує про те що реформ НЕМАЄ, це все - ширма для громадян. Адже ця людина навіть не побоялась випити й сісти за кермо. Не зрозуміло, що чоловік робив не в робочий час на службовому автомобілі, і, швидше за все, по своїх особистих справах. Всі хто пов'язаний з правоохоронною структурою, а особливо старі кадри, знають що вони не понесуть покарання, у випадках якщо порушуватимуть Закони ", - підсумовує автор замітки.

Нагадаємо, у Луцьку вже чотирьох поліцейських звільнили, трьох з них - за пиятику.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тупчій Показати IP 7 Березня 2016 15:52
я скільки працюю стільки випиваю! а як стрес зняти? та і всі п" ють
олег Показати IP 9 Березня 2016 12:01
Он нормальный парень не был замечен это просто недоразумение уверяют и тот каментарий что с верху он не писал он по Украински не коментирует

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus