USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Одесі школяр розпилив газ вчительці в очі, в освітянки – опік. Відео інциденту

28 Квітня 2021 18:17
В Одесі під час уроку учень 8 класу розпилив перцевий газ вчительці в очі. У постраждалої освітянки діагностували опік очей.

Про це повідомляє centr.tv.

В Одесі в школі №22 між восьмикласником і вчителькою виник конфлікт під час уроку. Почалося все з того, що учень обізвав викладачку математики, коли та поцікавилася, чому він не пише конспект. Вчителька почала знімати відео і хотіла, щоб учень повторив образи на камеру.

На відео видно, як вчителька, підходячи з телефоном до учня, говорить: «Убий мене, давай». У цей самий момент учень дістав перцевий балончик і розпорошив його в обличчя жінці.

Причина, по якій хлопчик скоїв вчинок - згадка вчительки про смерть його матері. Вона пригрозила йому тим, що подзвонить його матері і розповість, як він себе веде і зриває уроки (вчителька не знала про смерть матері).

Увага! Відео містить нецензурну лексику!
Як передає УНІАН з посиланням на Вартові Еспресо, у постраждалої вчительки діагностували опік очей, розповіла глава міського департаменту освіти Олена Буйневич. Наразі вона перебуває вдома. Причини інциденту має встановити спеціальна комісія – слід встановити, чому дитина опинилась в такому психологічному стані і де взяла газовий балончик.

Батько восьмикласника на інцидент поки ще не відреагував.

Як розповіла Буйневич, директор школи повідомила, що учень часто порушував дисципліну. Утім інформації про тривалий конфлікт між ним та постраждалою вчителькою немає.

Імовірно, сварка між педагогом та школяром виникла безпосередньо під час уроку.

Тим часом в одеських Telegram-каналах пишуть, що проблемний учень місяць тому втратив свою матір, а вчителька начебто зробила йому зауваження та пригрозила подзвонити батькам.

Нагадаємо, в одеській школі №22 учень 8 класу бризнув у вчительку з газового балончика. До навчального закладу викликали поліцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
янеробот Показати IP 28 Квітня 2021 18:38
в колонію його
##Монархіст Показати IP 28 Квітня 2021 18:48
Судячи з усього, в них то далеко не перший конфлікт. Вчителька спробувала на відео записати агресію в свій бік з боку отої малої свиноти. І отримала з балончика прямо в обличчя... П.С. Малолітні сопляки в край очманіли... Було б непогано заборонити газ продавати років до 25-ти... Хоча, не допоможе, гальма мають бути в голові а не на папері... П.П.С. Оту малу п...длюку я б з превеликим задоволенням покопав ногами...
Москаль до ##Монархіст Показати IP 28 Квітня 2021 21:32
Такие у них и бензин по бутылкам разливали на майские.
Бандера до Москаль Показати IP 29 Квітня 2021 06:07
А потім шкварчали в Будинку профспілок
##Монархіст Показати IP 28 Квітня 2021 18:52
Коменти на ютубі пишуть якісь неадеквати. "Jek Vosmerkin 2 години тому Всё правильно сделал парень, типичная бабская провокация. Это не учитель, а человек с улицы. alex 2 години тому Дико непрофесійна поведінка педагога, хоча так її тяжко назвати."
Шерлок Показати IP 28 Квітня 2021 19:13
Це вже не *дитина*, це підростаючий монстр. Цей газ міг би бути в очах будь-кого - чи малого, чи старого. Але, в теперішні часи винуватою зроблять вчительку.
Сыритка Показати IP 28 Квітня 2021 19:26
Нам до США ещё далеко - в них в школах расстреливают и учителей и свидетелей.
Петро Показати IP 28 Квітня 2021 21:49
Малолітній петушара
Анонім Показати IP 28 Квітня 2021 22:15
ось чим займаються замість проведення уроку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus