USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Одесі від наслідків COVID-19 померла 11-річна дівчинка, – ЗМІ

19 Квітня 2021 14:04
В Одесі 11-річна дівчинка померла від наслідків COVID-19.

Як передає УНІАН, про це у Facebook повідомили місцеві жителі.

Зазначається, що в Одеській обласній лікарні померла жителька міста Чорноморськ Катерина Стасюк.

«19 квітня пішла з життя після затяжної хвороби дівчинка 11 років – Стасюк Катерина. Шановні жителі нашого міста, велике прохання, допоможіть, будь ласка, зібрати кошти на похорон. Наразі мама покійної дівчинки, Стасюк Оксана, перебуває в обласній лікарні на лікуванні...» – сказано в повідомленні.

Зазначається, що 5-класниця тривалий час (понад місяць) перебувала в лікарні у важкому стані. COVID-19 дав ускладнення, з якими організм дівчинки не зміг впоратися самостійно.

За даними місцевих жителів, у дитини були вражені внутрішні органи (кишківник, легені, нирки). Дівчинку під’єднали до апарату гемодіалізу, в легені встановили дренаж.

Жителі Чорноморська збирали кошти для купівлі ліків, оскільки сім’я вичерпала свої ресурси та не могла купувати дорогі ліки самостійно. Зараз оголошено збір коштів для організації похорону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus