USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

В одному з луцьких дитсадків розвалюються ліжечка

24 Червня 2015 15:14
Вирішити питання облаштування приміщення групи у Дошкільному навчальному закладі №9 просять батьки вихованців, які витратили десятки тисяч гривень на ремонт приміщень садочка.

Про це у депутатському запиті до міського голови під час 75 сесії міськради 24 червня повідомив Аскольд Пекарський.

Депутат зазначив, що до нього звернулися батьки вихованців середньої групи 1 ДНЗ №9 по проспекту Молоді, 8 із проханням облаштувати приміщення групи. Впродовж 2014-15 років батьки витратили власні кошти на заміну вікон (7 тисяч гривень), ремонт санітарної кімнати (21 тисяча гривень), меблі (5 тисяч), посуд, іграшки тощо (2,8 тисячі), інші роботи з облаштування (понад 44 тисячі). Щоб завершити справу, вони просили здійснити заміну паркету та ліжечок у спальній кімнаті, тому що наявні ліжечка розвалюються, що може призвести до травмування дітей.

Оскільки діти перебувають в садочку впродовж двох років, батьки просять не зволікати із вирішенням питання, адже рік вже минув.

Депутати міської ради підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
до депутата Показати IP 24 Червня 2015 15:24
А ти би взяв та знайшов кошти і показав як працює депутатський корпус, а ви привикли тільки за державні кошти піаритись. Н.х нам такі путати. тільки і дивляться як щось у держави одтяпати....
мама Показати IP 24 Червня 2015 15:46
ага тільки ліжка розвалюються не в одній тій групі а у всіх.
ап Показати IP 24 Червня 2015 15:50
тільки говоримо про 1 групу, бо там мої знайомі. Де є зламані ще, самі собі зремонтуйте. Більше немає чим мені зайнятись....
знайка Показати IP 24 Червня 2015 15:57
Ще б дах на дитсадку у групі 2 зробили, бо кімнати замокають і цвітуть
1 Показати IP 24 Червня 2015 16:20
А в інших садках ніби немає проблем і їх обслуговують не за батьківські кошти. Просто допомогли знайомим чи кумам та й все
Люда до 1 Показати IP 24 Червня 2015 18:41
Доводжу до Вашого відома, що ніяка я не кума і т.д. Просто ми реально займаємося групою і задіяли дуже багато власних коштів!!! Взнали до якого виборчого округу ми відносимося і відповідно звернулися до депутата. Як то говориться"Стукайте і Вам відкриють". І замість того щоб виливати тут свою жовч краще щось робіть і самі і залучайте спонсорів. Бо до вас самих просто так ніхто не прийде!!!
НоНа Показати IP 25 Червня 2015 22:41
Дякуючи Богу, ми вже випускники цього ДНЗ №9, а але за рік знову прийдеться........ але хочу сказати, порядок в цьому садку буде тоді, коли зміниться завідувач даного закладу. Річ в тому, що всі кошти, які сплачуються батьками, використовуються не запризначенням!!!!!!! Декор, інтер"єр майданчиків, а також власний кабінет завідувача, і хол біля нього!!!!! А кошти на ремонт покрівлі, правда виділені були, але на совість, завідуючої, використані не повністю, і криша не перекрита частково, тому за рік, знову батьки будуть звертатись в міську раду, ГАРАНТУЮ!!!!!!!!!А ще напишу ВИХОВАТЕЛЮ, яка коментувала попереду, за приватну няню, - не добре в державному закладі працювати - вперед!!!!!!! Приватні няні, це якраз для Вас!!!! І на останок - якщо промоніторити інтернет мережі, то найбільше статей все-таки за ДНЗ №9, то напевне питання давно потрібно поставити в освіті, чи міській раді, про доцільність перебування Ковальової Т.С. на даній посаді???????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus