USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани підготували звернення до мера щодо «Карабасу»

5 Жовтня 2015 18:47
Колективний лист-звернення підготували мешканці вулиці Винниченка, які обурені господарюванням нинішнього мера, мовляв, він лобіює інтереси родинного бізнесу та піариться за міські кошти. Два роки мешканці вулиці Винниченка борються за свій спокій, люди вирішили розповісти про протистояння з владою та застерегти інших.

У редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини звернувся лучанин Петро Пінчук.

Він розповідає, що більше року містяни оббивають чиновницькі пороги, аби під їхніми вікнами вночі не працювала «пивнушка», втім, результату від влади - жодного.

Нагадаємо, як раніше повідомляло ІА Волинські Новини, ще торік мер Луцька назвав звернення городян щодо роботи закладу відпочинку піаром. Це була його реакція на заяву, що лучани перекриють рух на Винниченка, якщо не припиняться нічні гуляння під їхніми вікнами.

Варто зауважити, що «Карабас-Барабас» знаходиться в ТЦ «Буратіно», співзасновником якого є Володимир Романюк - син мера Миколи Романюка. Окрім того, під час будівництва торгового центру, неодноразово були нарікання лучан на порушення будівельних норм.

Так, у своєму зверненні лучани наводять цитати та обіцянки Миколи Романюка із листівок, розповідає Петро Пінчук, які під час попередніх виборчих перегонів за міського голову кидали їм у поштові скриньки. Ці цитати порівнюють із сьогоднішніми діями градоначальника, мовляв, раніше він засуджував колишніх опонентів, а зараз використовує подібні методи передвиборчої боротьби.

«Ми підготували звернення тому, що ми - прості люди й хочемо у своїх домівках спокійно відпочивати. Втім, вже два роки боремося за свій спокій. Натомість Романюк нагло бреше, а коли виступав на виконкомі, то заявляв, що наші дії – це політичний піар, політичне замовлення. То ж яке тут замовлення!? Ми люди, а не бидло, й все що ми хочемо – аби графік роботи пивнушки обмежили у вечірню пору, щоб не було там нічних гулянь, криків та співів під нашими вікнами», - розповідає мешканець вулиці Винниченка Петро Пінчук.

Відео про гуляння під вікнами лучан, яке знімав зі свого вікна Петро Пінчук.


У своєму зверненні до містян, лучани наводять у приклад цитат мера із листівок, які вони отримували під час попередніх передвиборних перегонів на Луцького міського голову із його сьогоднішніми діями.

«Лучани, згадайте вибори мера 2010 року. В кожній поштовій скриньці знаходили «листи щастя» - відкритий лист кандидата в мери Луцька Миколи Романюка. Що він нам тоді писав: «Ми бачимо, як дехто, промарнувавши роки свого перебування при владі, намагається за останні місяці до виборів повернути довіру лучан косметичними ремонтами доріг».

Хочеться запитати у Миколи Ярославовича, це ви тоді й про себе писали? Чому 4 роки практично нічого не робилося в Луцьку, а за 3 місяці до виборів в місті масово почали ремонтувати дороги, мости, міняти бордюри, асфальтувати дворові проїзди? Через ремонти, вирішення проблем відбувається підкуп населення. Де ви були півроку тому?», - йдеться у звернення мешканців вулиці Винниченка.

Вони наголошують, що їхні проблеми виникли, першою чергою, через брехню.

«Замість дитячого кафе у 2013 році відкрили торговий центр «Буратіно», в якому розмістили броварню «Карабас-Барабас» - справжній завод з пивною в самому центрі міста в тісному оточенні житлових будинків.

Миколо Ярославовичу, в оцих ваших словах віддзеркалена ваша діяльність на посаді мера, тому що ви, як і ваші «папєрєднікі», використовуєте свою посаду для вирішення своїх власних проблем та амбіцій. Оцініть, звертаються обуреші мешканці до лучан, наскільки чистосердечною і відповідальною людиною є кожен із кандидатів, чи справді він перейматиметься вашими проблемами…», - йдеться у тексті звернення.

«Наше життя перетворилося на пекло. Графік роботи броварні, яка розташована на віддалі до 20 метрів від житлових будинків: неділя-четвер-до 24 години, п’ятниця-субота - до 3:00 ночі. Цим було грубо порушено наше конституційне право на відпочинок», - стверджують лучани.

Наприкінці листа, мешканці вулиці Винниченка застерігають лучан, що на їхньому місці може опинитися кожен:

«Як ви думаєте, чому Романюк так рветься на другу каденцію? Правильно. Сидячи в кріслі мера, можна вирішити всі свої шкурні, бізнесові інтереси, переступивши через закон та право.

Закликаємо вас, дорогі лучани, на виборах міського голови поміркувати над тим, для кого працюватиме у разі перемоги кожен з кандидатів – для міста, для мешканців чи для власної кишені і своїх інтересів. Задумайтеся про те, що на нашому місці може опинитися кожен з вас, лучани, бо наш теперішній мер переступив через мешканців будинків по Винниченка, Соборності, переступить і через ваші права».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 67
експерт Показати IP 5 Жовтня 2015 18:52
Це вже агонія.
хахаха до експерт Показати IP 6 Жовтня 2015 08:52
відео минулорічне, грудень 2014 року!!! а свіжішого немає? чи проблеми просто немає, тому і з ан*лів історії дістають л*йно, щоб романюка поливати?
Сергій до експерт Показати IP 6 Жовтня 2015 09:32
Дійсно дістало!!!По ночам неможливо спати-лайки,бійки.Таке враження наче під будинком табун *іржущих* конів.
дідо Показати IP 5 Жовтня 2015 18:59
Бардак на вулиці.це вина міліції,яка несе відповідальність за правопорядок. До чого тут мер? всі питання до Шпиги та Авакова.
СБУ до дідо Показати IP 6 Жовтня 2015 09:34
Якраз мер тут при чем , тому що міська влада роздає дозволи на право де бути нічному розважальному закладу І до котрої години працювати, але... тут синочок-голубочок бабло косить.А ШПИГА, замість того щоб навести порядок біля згаданого розважального заклад, разом із ІГОРЕМ ВОЛОДИМИРОВИЧЕМ "это дело" кришують, та не звертають увагу.Так що раджу діду, який полюбляє до ранку побухать і не тільки... потрішки підшуковувати інший розажальний заклад, подалі від людей...
Маня Показати IP 5 Жовтня 2015 19:06
Та скільки можна вже той Карабас згадувати. Та не так вже там шумно. Просто то бізнес сина Романюка от і перед виборами знов піднімають це питання. Заспокойтесь трішки
СБУ до Маня Показати IP 6 Жовтня 2015 09:48
МАНЯ, при чем тут вибори, ти відео дивилася, таке робиться біля згаданого закладу постійно, а тут літні люди живуть, а як би у вас під вікнами таке робилося, щоб тато із мамою казали б. Але є одне но,,, сюди ще треба приписати так званий ГОЛІВУД нічим не кращий за КАРАБАС.Так що МАНЮ , тобі раджу те саме щой діду.
Власник Опери Показати IP 5 Жовтня 2015 19:15
Ви нічого нам не зробите:)Гроші платимо.е
Толик до Власник Опери Показати IP 6 Жовтня 2015 12:04
Очень интересный ник нейм...
олег Показати IP 5 Жовтня 2015 19:21
романюка мітлою в брище на сміттэвий завод працювати!! барабас- спалити як спалили універмаг та промінь
Andrij до олег Показати IP 5 Жовтня 2015 21:47
Mozna zrobutu komendantskij 4as po Winni4enka do 23.00, vsi xto brodut i garlanut pislja -groshovuj shtraf abo na gromadski robotu....
1111111 Показати IP 5 Жовтня 2015 19:33
Карабас - це ще єдине питання, що можуть супротивники закинути меру. У іншому - наш мер найкращий за всі останні каденціі ( з попередником навіть не порівнюю)
Анонім до 1111111 Показати IP 6 Жовтня 2015 00:10
ще відкати за дороги
СБУ до 1111111 Показати IP 6 Жовтня 2015 10:10
Не сміши , гірше комсомольця Романюка ще мера в ЛУЦЬКУ не було.Де обіцяний підземний перехід біля цуму, де обіцяний музично-світловий фонтан під вербами, хоть би простий поставили, у дворах сміттє звалище, жеки роботу запустили, за то перед виборами назганяв техніки у центрі міста, щоб побільше народу побачило, робить косметичний ремонт дороги, біля СНУ і цуму сама погана дорога в ЛУЦЬКУ. До виборів ще буде міняти плитку біля памятнику ЛЕСІ УКРАЇНКИ, це вже традиція.
Ірина Показати IP 5 Жовтня 2015 19:33
У моєму будинку "шайба" і всім пох*р.. а опера ?????Порівняно з ними карабас то ще порядно.
Архітектор Показати IP 5 Жовтня 2015 19:44
Будівництво "Карабаса-Барабаса" разом з "Буратіном" козюрами відбувалося під вікнами обласної прокуратури, яка цілий рік не бачила жодних порушень. То які тепер претензії до Миколи Ярославовича.
СБУ до Архітектор Показати IP 6 Жовтня 2015 10:14
Така ж сама прокуратура, як і ваш Романюк разом з Козюрами і їм подібними.
ната Показати IP 5 Жовтня 2015 19:53
мер має дотримуватися законів, на рівні з іншими. це має стосуватися всього: роботи, бізнесу родичів тощо. "Графік роботи броварні, яка розташована на віддалі до 20 метрів від житлових будинків: неділя-четвер-до 24 години, п’ятниця-субота - до 3:00 ночі" - це порушення! як і саме будівництво того центру. якби син жив у тому будинку разом з дітьми, то все було б інакше. проблема в тому, що він там не живе. ситуацію треба розрулювати однозначно і почати зі зміни графіку роботи закладу.
Віталій Показати IP 5 Жовтня 2015 19:54
Ще в мера запитайте при нагоді коли ж все таки буде гаряча вода для для лучан?
оля до Віталій Показати IP 5 Жовтня 2015 21:59
вода гаряча вже є! мер, як обіцяв, так і зробив!
777 до оля Показати IP 5 Жовтня 2015 23:53
що зробив мер дав вам воду гарячу а пів року чому не давав вата ватою через тиждень опалювальний сезон і гаряча вода всерівно буде завтра вам скжуть,що це товстенюк зробив і ви за нього проголосуєте а в шоколаді всерівно будутьпалиця-коломойський коли ви вже начитеся відділяти зерна від полови
СБУ до оля Показати IP 6 Жовтня 2015 10:16
ДЕ Є...А півроку де була вода ........
Просто лучанин до Віталій Показати IP 5 Жовтня 2015 22:17
Скоро вибори. Десь полюбом на днях... Бо ж потрбно "розбудовувати місто" в "Європу йти"....
rti Показати IP 5 Жовтня 2015 19:57
всю комуно-комсомольську владу в області і в Луцьку треба замінити як було вирішено на Майдані!
коля Показати IP 5 Жовтня 2015 19:58
палиця всіх спасе, увіруйте
Ярик Показати IP 5 Жовтня 2015 20:00
Такі заклади повинні бути за межами міста -як у Європі і гуляйте там хоч сутками. Мер міста сам повинен цього прагнути . А не в Центрі міста таке розгуляй ", там де люди живуть відпочивають і так далі. В когось маленькі діти в когось хвроби різні а тут таке ще. Робіть таке за містом .
Європа до Ярик Показати IP 6 Жовтня 2015 14:30
Щось ніразу заклади не за межами міста у Європі. Ці всі казки про Європу, поїдьте і гляньте як їм там по-європейськи живеться! Брейвіка ще запитайте
Опа на Показати IP 5 Жовтня 2015 21:08
Знову реклама Карабаса. Ще там не був, але зараз вже точно зайду. Дякую що нагадали.
СБУ до Опа на Показати IP 6 Жовтня 2015 10:18
Як же не зайти , зайди........
Волинь Показати IP 5 Жовтня 2015 21:14
Романюк з козюрою та соколовською нагло дерибанять міську землю, чекають на суд після закінчення своєї каденції. А наше терпіння скоро закінчиться, то будуть тікати ці пацюки хто куди. Такого продажного мера, як романюк, ще не було в Луцьку : усім продався хто хотів купити ( континіуму, Чорнусі. жидам з мішками грошей ). Але скоро буде фініш...
прихильник Романюка Показати IP 5 Жовтня 2015 21:26
А я думаю, нагло брешуть Петро Пінчук і ваше видання на замовлення опонента. Смішно читати. Ніяких проблем з Карабасом люди не відчувають, окрім проплачених крикунів.
777 до прихильник Романюка Показати IP 5 Жовтня 2015 23:54
а відео - це монтаж
888 до 777 Показати IP 6 Жовтня 2015 08:22
а за гроші ще й не таке зробити можна! не факт, що ці люди вийшли з цього закладу!
Смотрящий до прихильник Романюка Показати IP 6 Жовтня 2015 21:34
Клімчук Богдан, це ти? Продажний революціонер - негідник. Критикував романюка, щоб потім влитись у його партію разом з Дильовим, Моклицею. Мерзотники...
розум Показати IP 5 Жовтня 2015 21:43
подумайте логічно....Волинські новини--проплачені палицею...от тому і пишуть анти рекламу!!! романюк нормальний мер...кращий за кривицького і шибу...але ж ні...хочемо чогось нового!! чекайте Месії
Земляк Показати IP 5 Жовтня 2015 22:03
Романюк живёт за городом плевать он на это все хотел. Сыночек капусту рубит и молодчинка.
ігор Показати IP 5 Жовтня 2015 22:07
собака лає, караван іде! гавкайте скільки заманеться... але товстенюк мером не буде!
СБУ до ігор Показати IP 6 Жовтня 2015 15:01
Романюк тоже.........не буде, якщо не підрахує........
Просто лучанин Показати IP 5 Жовтня 2015 22:15
Лучани,вийміть язика з одного місця Романюка,хватить лизати. Не подобається Карабас людям вже давно.купа статей була,проте є ситуації,коли дійсно обвинувачення безпідставні. Не контрольовані вулиці в нічний час поблизу нічних закладів, тьма пьяних малолєток, проститутки ось це є виною порушення порядку. Неодноразово писалось за крикі,бійки, але ні міліції, ні охорони більше не стало, оскільки це комерція. Власники також мають в сра*і простих людей. Романюк найкращий??? - та бандюк такій як і всі, все піджав під себе і Приват. Просто вибрати когось іншого?!?!? Кого?!?!?! А народ якщо не пойме,що перед виборами на все має бути пофіг. Так ібуде далі вибирати "сказочніків" міста... Які зроблять все для народу, заживем бл*ть по-новому і доб'ємся справедливих тарифів.
День Показати IP 5 Жовтня 2015 23:43
Заказушечка!
А Показати IP 6 Жовтня 2015 00:09
Припоменаю в центре Чери когда то было, то там было по круче, а ещё есть Шайба, и кажется за столько времены не кого это не напрягало, кстати Шайбы кто хозяин??или уже незнают как к Романюкку прицепиться, как грязью облить?
Просто лучанин до А Показати IP 6 Жовтня 2015 08:15
Марлевоз ватний
луческ Показати IP 6 Жовтня 2015 01:37
От що за люди, тільки дай привід брудом облити, а проінші заклади, магазин та двори де по ночах ще гірше робиться ніх то не згадує, Палиця лавочок по дворах наставив, та майданчиків, то в ночі таке робиться....а пляшок скільки і сміття то це нікого не турбує, бо може самі так робите...
Марі-я Показати IP 6 Жовтня 2015 03:27
боже люди ви чього такі злі? Перш ніж трутою плювати треба головою подумати. Чи в нас мало таких закладів у місті? Чього до цьго причипились, а точно то "Романюка", А мене от дратує коли на лавочка та майданчиках що Новий Луцьк понатикував, по ночах п'ть і сміття залишають
Голос Показати IP 6 Жовтня 2015 03:30
ПАЛИЦЯ МЕР!
Баба Голя Показати IP 6 Жовтня 2015 08:10
Я розумію, що ваше видання мусить писати такі статті, адже Палиця вам платить. А розумні люди знатимуть чи варто міняти коней на переправі, а чи ні. Олігарх ніколи не зрозуміє проблем простих людей, тож не вводьте людей в оману. Я вірю все буде добре, Романюк й надалі буде нашим мером.
СБУ до Баба Голя Показати IP 6 Жовтня 2015 15:06
Недай БОГ, ніколи цьому не бути.Вашим може буде тільки не Луцька.
О Показати IP 6 Жовтня 2015 08:17
Заказуха......!!!!! І все інше закази , проплачені Палицею і " к" . А видко добрий у нас мер , раз так насолив пану Коломойському, що за вуха тянуть будь-яку ахінею про мера. А асфальтовані двори у спальних районах, до яких за 30 років діла нікому не було, а проведене освітлення в районі Володимрської вулиці, а проведення каналізації по вулиці Тарасова/ район МКС/,а ремонт дахів, доріг, які системно , а не перед виборами ремонтуються. Такого мера дійсно у нас ще не було. Свідомі лучани голосуватимуть за РОМАНЮКА!!!!!!!!
СБУ до О Показати IP 6 Жовтня 2015 15:10
Такого мера у нас не було і не буде. Нехай раніше вилікується від алко......... залежності.
луцький Показати IP 6 Жовтня 2015 08:21
А у штабі УКРОПу сидять і плюси ліплять під потрібними коментами!:) Все зрозуміло :)
33 Показати IP 6 Жовтня 2015 09:13
Приїхав з АТО і здивований тим як жеве місто. Насправді порядок в місті спостерігається. Згадати б хочаб довгострадальний міст через залізницю. Нарешті ми позбулися позору перелазання через потяги. Найбільш здивувала площадка для дітей ролерів. І дороги. Вони нормальні.
55 до 33 Показати IP 6 Жовтня 2015 09:39
Козюро, то ти? Знала, що у тебе велика фантазія, але щоб про себе таке писати.... Та й міст відремонтований був ще задовго до АТО.
СБУ до 33 Показати IP 6 Жовтня 2015 15:18
А підземний перехід біля цуму і фонтан під вербами біля драм театру ти не бачив, а гарячої води, якоі в ЛУЦЬКУ не має пів року, ти не бачив???????????????????
Лучанка Показати IP 6 Жовтня 2015 09:28
А ми, працівники культури дякуємо Палиці за чудовий відпочинок!!!!! Все було чудово.ДЯКУЄМО ще раз
Соборності 24 Показати IP 6 Жовтня 2015 09:54
А нам воду гарячу дали, хоча валить з кранів вода брудна іржава, і двір на Соборності 24 нарешті роблять, єдине просимо, прослідкуйте щоб разом з новим асфальтом замінили покоцані, пощерблені і побиті бордюри і тротуари. Ось тоді зовсім буде файно. А так дивимося бригада паше як треба. Помнимо, в нас балотувався Бондар, теж обіцяв ремонт прибудинкової, тільки виберіть мене, засипали тоді ямки камінцями. Ось і вся обіцянка. То тепер звичайно на совість роблять, якщо звичайно і бордюри замінять, а не халявою закінчать.
Соля Показати IP 6 Жовтня 2015 12:56
Люди, а хоч хтось із вас подав до суду на міську раду про неналежність надання послуг, які вони зобовязались виконувати і не виконували?? З вашого боку були якісь рішучі кроки ?? Чи ви чекаєте поки Товстенюк прийде на тарілочці принесе вам водичку гарячу, зарплату хорошу, дорогу в дворі, культуру ?? Ніколи не розуміла, навіщо поливати брудом людину, яка працює! Виходить так що винні всі , тільки не ми! не робіть крайнім Романюка. Краще озирніться і подумайте, а що особисто ви зробили для того аби було краще!
Інна Показати IP 6 Жовтня 2015 13:20
а чим Товстенюк краще за Романюка ? чи ви думаєте що він всім золоті гори принесе ?
СБУ до Інна Показати IP 6 Жовтня 2015 15:47
Товстенюк ще мером не був, так що немає з чим порівнювати, але скільки зробив ІГОР ПАЛИЦЯ зі своїм фондом НОВИЙ ЛУЦЬК особливо для освітян, скільки побудовано спортивних майданчиків з штучним покриттям для гри в міні футбол по школах і не тільки , поглянте, яким став стадіон СНУ ім. Л.Украінки, хіба не Європейським, скільки оздоровилось освітян і не тільки в Буковелі і це все за власні кошти нехай він олігарх як всі говорять, але він наш Луцький і робить все для нас. Ви покажіть, що зробив Романюк за державні кошти............немає з чим порівнювати, нагадаю, що І.ПАЛИЦЯ ще мером не був, а стільки корисного зробив для лучан.
лучанин Показати IP 6 Жовтня 2015 14:08
То контингент такий, менеджера міняти треба от і все,а то туди чьогось уся "єліта" сходиться, а там ще Галівуд не далеко, чи ще ніхто не зафільмував що там відбуваєть??
луческ Показати IP 6 Жовтня 2015 14:16
не має чього Романюка сварти, все він добре робить в нього не має не обмежених грошових ресурсів як в Палиці щоб викидати на все підряд. людина працює в силу можливостей, от прийде Палиця-Товстенюк і не буде він свої гроші вкладати, то ді подивимось що з того вийде
СБУ до луческ Показати IP 6 Жовтня 2015 15:50
Нічого , як для мера, тим більше обласного центру, він не зробив.
виборець Показати IP 6 Жовтня 2015 15:11
лайки, матюки,співи і бійки-це питання до наших правоохоронців, які ночами слідкують з апордком міста, але аж ніяк не до мера міста. Захотілось перед виборами "загадити" репутацію мера-- не вийде, бо вся ця історія з броварнею застаріла.
Максим Показати IP 6 Жовтня 2015 15:18
Провокуючі застарілі відео, аби збити з пантелику людей перед виборами це низько і брєдово. це заклад відпочинку, і в Луцьку такий не один, але чомусь саме Карабас "око колить". А якщо показати відео, де на майданчиках, поставлених Палицею дибоширять, п"ють і порушують порядок і спокій в місті.
мені не байдуже Показати IP 6 Жовтня 2015 15:22
та це "заказана" стаття. Романюк -мер міста. він ним і залишиться, не зважаючи на провокаційні статейки та відео з боку опонентів.
лучанка Показати IP 6 Жовтня 2015 15:57
Романюк- мер міста, а не правоохоронні органи. кожен в місті займається своїм.і не треба тут зараз виписувати, який мер поганий. проплачені і заказані статті - це вже перебор.
Світлана Показати IP 6 Жовтня 2015 16:03
і чого це саме Карабас Барабас таку "буду"підняв навколо себе... ще й відео хто зна якої давності. застарлі "компромати" використовуєте, шановні опоненти Романюка.. будьте більш вигадливими, а то дуже вже все зпрогнозовано у вас. працюйте на підвищення власних рейтингів, а не для пониження чужих.
ттт Показати IP 6 Жовтня 2015 16:24
та коли ви вже нарешті заспокоїтесь? Тільки й те вмієте, що обсирати без діла Романюка!!!! Ще вам мало? А що кожен з вас зробив для свого міста? Коменти гамняні вам тільки писати. Совість би мали і краплю елементарної вдячності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus