USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В одному зі спальних районів Луцька викрили гральний заклад

11 Лютого 2021 12:31
У Луцьку дільничні викрили підпільний гральний заклад та провели там санкціоновані обшуки.

Про це повідомляє поліція Волині.

Інтерактивний клуб з облаштованою залою функціонував в одному зі спальних районів міста. Там, ймовірно, надавалися послуги грального бізнесу. Як з’ясували поліцейські, клуб обслуговував вузьке коло клієнтів. Аби потрапити туди, потрібно було зателефонувати на певний номер.

Близько двох тижнів дільничні офіцери документували незаконну діяльність закладу. Вчора, 10 лютого, спільно з ротою поліції особливого призначення у приміщенні підпільного закладу провели санкціонований обшук. У результаті вилучили близько 70 одиниць техніки: системні блоки, монітори, відеореєстратор, жорсткі диски тощо. Вилучене обладнання направлено на експертизи.

За цим фактом триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus