USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Палаці учнівської молоді – новорічні святкування для дітей воїнів АТО/ООС

27 Грудня 2019 14:00
День Святого Миколая дав старт для веселих передноворічних святкувань юних лучан. У Палаці учнівської молоді щодня відбуваються видовищні концерти, забави, вистави, дискотеки для школярів міста, адже свято невпинно наближається!

26 грудня до палацу запросили особливих гостей – це були діти воїнів АТО/ООС, військовослужбовців Збройних сил України. Саме завдяки нашим захисникам на східних кордонах країни українські родини мають можливість зараз спокійно готуватися до новорічно-різдвяних свят. Подарувати радість родинам воїнів, вкотре впевнитися у перемозі добра над злом і поділитися надіями на краще у Новому році – таким був задум організаторів видовищного дійства для дітей.
Актова зала Палацу учнівської молоді заповнена вщент! Діти з батьками, вчителями з нетерпінням очікують початку свята. Разом з ними на дійстві присутні директори усіх луцьких шкіл.
Розпочалося свято яскравим виступом юних артистів палацу, в якому розгорнулися запальні українські танці, залунали пісні-віншування до Різдва. Дівчата й парубки, ангели, Коза і Чортеня, традиційні герої народних гулянь у цей чарівний час, створили піднесений настрій глядачам.
Оплесками захвату зустріли діти улюблених Діда Мороза, Снігуроньку і символічну Мишку, які побажали їм міцного здоров’я, успіхів у навчанні та миру в родинах.
З вітаннями звернулася до гостей свята заступник міського голови Ірина Чебелюк: «Закінчення року, який йде, та прихід нового — це завжди період підсумків та перегляду того, як ми прожили рік, що минає. Я бажаю кожному з вас, щоб негаразди та турботи залишилися в цьому році. Нехай ваші плани, задуми та мрії обов’язково втілюються в життя. Здоров’я та добробуту вам, любові та кохання, адже це основні складові, що наповнюють нашу душу. Бажаю вам дітки, щоб ваші найпотаємніші мрії обов’язково здійснювалися».
І яке ж новорічне свято без чарівної, захопливої казки з фантазійними декораціями? Затамувавши подих, діти спостерігали за неймовірними пригодами школярів Наталі та Віті, які разом з лісовими звірятами та улюбленими літературними героями вирушили на пошуки Снігуроньки, яку підступно викрав і замкнув у своєму замку Чахлик Невмирущий зі своїми посіпаками… Їм допомагали Дюймовочка, Попелюшка з Принцом, юний чарівник і, звісно ж, гаряче підтримували глядачі у залі! Справжні «Чудодії» із Зразкового театрального колективу під керівництвом Віктора Луговського врятували Снігуроньку!
В сюжет казки «Пригоди Снігуроньки» автори свята майстерно вплели видовищні танцювальні й пісенні подарунки. Для дітей виступали знані в Україні та закордоном колективи ПУМа: Народний ансамбль народного танцю «Радість» Віктора Шугалова і Галини Соколової, Народний ансамбль спортивного бального танцю «Троянда» Ольги і Сергія Кравчуків, Народний ансамбль сучасного танцю «Міраж» Оксани Янюк, Народний ансамбль спортивного танцю «Ритм» Світлани і Сергія Застровських.
Чудовий святковий настрій створили гостям вокальний виступ дівчаток ансамблю народної пісні «Квіти Волині» Вікторії Данилюк та яскрава фінальна пісня у виконанні Народного вокального ансамблю «Світанок» Ніни Марценюк. Бурхливими оплесками вдячні глядачі нагородили талановитих юних артистів палацу.
Зіновія Лещенко, начальник управління освіти Луцької міськради, тепло привітала усіх присутніх з новорічно-різдвяними святами: «Давайте подякуємо нашими аплодисментами за ці найкращі дні вашим батькам, тим, хто на сході нашої України дарує нам таку можливість зустріти свято! Нехай в кожній родині запанує мир і злагода, нехай буде достаток! Нехай Новий рік буде теплим, чистим і світлим! Будьте здоровими. Любіть своє рідне місто, Волинь і Україну!». Вона передала дітям солодкі подарунки від міської влади.
Фото події – Ольги Шкідини, керівниці Дитячо-юнацької телестудії ПУМа

Текст – Марії Пилипчук, керівниці гуртка «Юний журналіст» ПУМа
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus