USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У роботі сайту ІА «Волинські Новини» стався збій через пожежу в дата-центрі Страсбурга

10 Березня 2021 13:35
У зв’язку з пожежею, яка виникла вночі у дата-центрі SBG1 провайдера OVH у Страсбурзі, не функціонувала система керування вмістом сайту Інформаційного агентства Волинські Новини.

Неполадки в роботі сайту виникли вранці 10 березня. Місцеві ЗМІ інформували, що пожежні негайно прибули на місце події, але не змогли впоратися із загорянням в будівлі SBG2.

Як повідомили в техпідтримці компанії ideil, яка забезпечує роботу сайту ІА «Волинські Новини», деякі сервіси захисту серверу працювали через додаткові канали зв'язку, які через пожежу в дата-центрі вийшли з ладу без можливості переналаштувати на альтернативні засоби захисту. Станом на 13:15 доступ до сервісів відновлено, конфігурацію змінено.

Зауважимо, через пожежу в дата-центрі SBG1 у Страсбурзі не працювали й GPS-трекери у львівському громадському транспорті. У Львові розглядають різні варіанти, як відновити роботу GPS-зв'язку.

Від редакції: перепрошуємо читачів за тимчасові незручності і дякуємо за те, що залишаєтесь з нами
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Агааааа Показати IP 10 Березня 2021 13:53
Он де коментарі згоріли!
Пересічний українець Показати IP 10 Березня 2021 16:38
А я, блін, цілий день в зачинені двері стукаю зі своїми геніальними коментарями ! То перше. Але є і друге ! Нєт худа без добра ! Стало все ясно як божий день : хто, де, з ким, за скільки і по чьом опіум для народа ! Тепер - для розумних досить ! Висновки самі напрошуються !
Лучани Показати IP 10 Березня 2021 17:39
ВН ! Ви знову за своє ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus