USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В СБУ назвали причину смерті експрем'єра Євгена Марчука

5 Серпня 2021 10:26
Перший глава Служби безпеки України та колишній прем’єр-міністр Євген Марчук помер від гострої серцево-легеневої недостатності.

Як розповіли у пресцентрі СБУ, коронавірусна хвороба загострила захворювання, на які Марчук страждав, та спровокувала гостру серцево-легеневу недостатність.

«Роль Євгена Марчука у державотворенні України важко переоцінити. З ним пов’язане та асоціюється становлення СБУ як органу, який захищає національну безпеку України. Він очолював уряд, був генералом армії та представляв Україну у тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації у Донецькій та Луганській областях», – зазначається у повідомленні спецслужби.

Про смерть Євгена Марчука повідомила вранці 5 серпня його дружина Лариса Івшина.

Євгену Марчуку було 80 років. Він був першим головою Служби безпеки України. За президентства Леоніда Кучми Марчук був віце-прем’єр-міністром в уряді Віталія Масола.

З 21 листопада 2018 року по 19 травня 2019 року був уповноваженим представляти Україну у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus