USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У столиці – без перемог: «Старий Луцьк» поступився «Київ-Баскету»

1 Березня 2023 20:16
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» поступився і в другому матчі столичного баблу. Цього разу лучани програли господарям «Київ-Баскету» – 88:57.

Учора «Старий Луцьк» програв «Черкаським Мавпам» – 85:66.

Перша чверть сьогоднішнього матчу була рівною у виконанні команд – ні кияни, ні лучани не змогли піти у солідний відрив. Проте господарі баблу все ж були попереду за підсумками десятихвилинки– 17:13. У лучан відзначимо капітана Коцька, який забив шість очок.

А на старті другої чверті «Київ-Баскет» відірвався на +8 – Володимир Журжій відразу зреагував, взявши тайм-аут. Після цього гра вирівнялася. Найбільш помітним у «Старого Луцька» знову ж таки був Коцько, який забив ендван, віддавав результативні паси та доволі вдало реалізовував штрафні кидки. В підсумку на велику перерву команди пішли за переваги киян – 42:32.

Після перерви у лучан непогано діяв Рудаков, закинувши п‘ять очок. Матч через повітряну тривогу припинили, і ця вимушена перерва пішла на користь господарям, які поступово наростили перевагу до 18 очок. «Київ-Баскет» перемагав після третьої чверті з рахунком 64:46.

Завдяки влучанням Коровякова та Рудакова волиняни наблизилися на 13 очок на початку четвертої десятихвилинки – господарі взяли тайм-аут. Після цього кияни не лише повернули 18-очкову перевагу, а й збільшили її. В підсумку «Київ-Баскет» довів матч до переможного для себе завершення – 88:57.

Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Володимир Коцько – 17 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus