USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

БК «Старий Луцьк» підписав двох гравців та розпрощався з Панфіловим

22 Січня 2024 17:55
Досвідчені українські баскетболісти Олександр Кольченко та Дмитро Липовцев стали гравцями «Старого Луцька» – команда внесла їх у заявку напередодні старту третього кола регулярного чемпіонату Суперліги.

Про це інформують на сайті Федерації баскетболу України.

Захисник Олександр Кольченко цей сезон починав у складі Будівельника, в якому до зняття киян з чемпіонату в середньому набирав 11.2 очка, 2.5 підбирання та 1.9 передачі за 26 хвилин на майданчику.

Дмитро Липовцев перед сезоном підписав контракт з Запоріжжям, зігравши за команду Валерія Плеханова 12 матчів, граючи в середньому 21 хвилину, за які набирав 6.1 очка, 3 підбирання та 0.7 передачі.

Читати ще: БК «Старий Луцьк-Університет» підсилився американським легіонером

Водночас клуб оголосив, що припинив співпрацю з захисником Кирилом Панфіловим. Двадцятип’ятирічний баскетболіст приєднався до «Старого Луцька-Університету» на початку минулого сезону і зіграв близько 50 матчів.

У цьому сезоні Суперліги Панфілов зіграв 17 поєдинків, набираючи в середньому за гру 5 очок.

Як повідомляли раніше, «Старий Луцьк-Університет» припинив співпрацю із досвідченим форвардом Євгеном Коровяковим.

Нагадаємо, у листопаді минулого року Володимир Журжій залишив посаду головного тренера БК «Старий Луцьк-Університет». Команду відтоді очолює віцепрезидент Дмитро Чайковський, який до цього працював помічником головного тренера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus