USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У центрі Луцька на переході збили жінку: водій відбувся штрафом

22 Червня 2020 08:00
Водій BMW, який збив жінку на пішохідному переході на вулиці Винниченка, заплатить штраф шість тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 2 серпня минулого року обвинувачений, керуючи BMW 525 зі швидкістю 10 кілометрів на годину, здійснював виїзд з вулиці Степана Бандери на вулицю Винниченка в напрямку проспекту Волі.

Так, під`їжджаючи до нерегульованого пішохідного переходу, водій відволікся від дорожньої обстановки, та здійснив наїзд на жінку, яка рухалася по пішохідному переході. Унаслідок ДТП потерпіла отримала травми середнього ступеня тяжкості.

Водій повністю визнав свою вину та просив суворо його не карати. Потерпіла жінка не мала будь-яких претензій до обвинуваченого та поклалася на думку суду щодо покарання.

Cуд призначив чоловіку покарання у виді штрафу в розмірі 350 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 5 тисяч 950 гривень.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
експерт Показати IP 22 Червня 2020 10:41
Наш суд"самый гуманный суд в мире " тому і "бепредел " на дорогах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus