USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька обікрали BMW X5

9 Лютого 2021 22:54
В обласному центрі Волині судили рецидивіста, який ще у 2017 році обікрав три автомобілі. Якщо з двох автомобілів він викрав речей на суму від 300 до 600 гривень, то крадіжкою з BMW X5 в центрі міста він завдав збитків на 36 тисяч гривень.

Днями Луцький міськрайонний суд Волинської області виніс вирок злочинцю, присудивши йому умовне покарання.

Суд встановив, що раніше судимий чоловік здійснив три крадіжки з автомобілів у Луцьку. Так, перша крадіжка трапилася 6 квітня 2017 року на вулиці Домни Гордіюк, 47в. Злочинець вкрав з автомобіля Renault Laguna гаманець з грошима, завдавши збитків на 350 гривень.

Через п’ять днів злочинець здійснив крадіжку вже в центрі міста. В обідню пору він за допомогою невідомого пристрою проник у BMW X5, який був припаркований на вулиці Градний Узвіз, 1. Зокрема, з автомобіля злочинець вкрав Іphone 4, Iphone 6 та пістолет ПМРФ для відстрілу гумових куль з кобурою. Загальна сума вкраденого – 36 тисяч 300 гривень.

21 серпня злочинець обікрав ще один автомобіль. Поблизу «Північного ринку» з Subaru Forester він вкрав пульт від воріт гаража, вартістю 600 гривень. Під час цього злочину його виявив свідок, однак чоловік втік.

У суді крадій свою вину визнав повністю. Він розповів, що проникав до автомобілів, зламавши сигналізацію. Просив суворо його не карати.

Відтак, суд призначив йому покарання у виді позбавлення волі на п’ять років, змінивши його на три роки умовного.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джек Показати IP 10 Лютого 2021 00:44
Жалко шо в цих на х5 тільки речі вкрали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus