USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В центрі Луцька п’яний водій Mazda вчинив ДТП: драгер показав 6 проміле

10 Грудня 2022 22:02
У Луцьку судили п’яного водія, який вчинив ДТП у центрі міста. Драгер показав шість проміле, що перевищує норму в 30 разів.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 26 жовтня на вулиці Сенаторки Левчанівської. Водій Mazda 6, будучи п’яним та рухаючись заднім ходом, врізався в Ford Focus. Під час огляду на стан сп’яніння прилад «ALCOTEST 7510» показав результат 6 проміле.

Відзначимо, що водій попався п’яним за кермом вдруге за рік, тому його дії кваліфікували за статтею 124 КУпАП та частиною 2 статті 130 КУпАП.

На розгляд справи правопорушник не з’явився. Суддя зробив висновок, що такі дії водія спрямовані на затягування розгляду справи, аби ухилитися від відповідальності у зв'язку із закінченням строків. Тому докази розглянули без його присутності.

Читати ще: Драгер показав понад 6 проміле: у Луцьку на Кравчука спіймали п’яного водія на Audi

Суд визнав водія винним, призначивши йому покарання у виді штрафу в розмірі 34 тисячі гривень. Також його на три роки позбавили водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 11 Грудня 2022 12:00
Ці статті виглядають не інформативно і банально

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus