USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Угорщині волинські веслувальники вибороли олімпійські та паралімпійські ліцензії

27 Серпня 2019 20:51
На чемпіонаті світу із веслування на байдарках та каное, що проходив в Угорщині, волинські спортсмени здобули ліцензії на літні Олімпійські ігри та Паралімпійські ігри.

Про це повідомляє Відділ питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

У Сегеді (Угорщина) завершився чемпіонаті світу із веслування на байдарках та каное. Головною метою змагань став відбір на літні Олімпійські ігри, Токіо-2020. Україну представляли 30 спортсменів.

Всі учасники продемонстрували високий рівень підготовки. За підсумками, саме волинські спортсмени здобули дві олімпійські ліцензії з восьми, які отримала Україна.

Жіночий квартет Марія Повх (Волинська), Анастасія Тодорова (Одеська), Марія Кічасова-Скорик (Полтавська), Інна Грищун (Полтавська) отримали командну ліцензію, взявши восьме місце у байдарці-четвірці на 500 м та показали результат 1,37,69 хв.
Іще одне восьме місце у чоловіків. Дует Юрій Вандюк (Волинська) та Едуард Шеметило (Полтавська) пройшли дистанцію каное-двійка 1000 м за 3,49,50 хв.
Не поступаються своїм колегам у результативності і каноїсти-паралімпійці. Для них чемпіонат у Сегеді завершився трьома золотими, однією бронзовою нагородою та чотирма ліцензіями на Паралімпійські ігри-2020.

Волиняни Марина Мажула та Сергій Ємельянов у трійці золотих призерів. Знані на вітчизняних теренах веслувальники вже не вперше беруть участь у всесвітніх чемпіонатах. Ця перемога вже третя у Сергія та друга у Марини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus