USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

В Угорщині запровадили обов’язкові COVID-щеплення для медиків

31 Липня 2021 19:34
Уряд Угорщини зобов’язав усіх медичних працівників пройти вакцинацію від COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це інформує Hungary Today

Аґнес Гальгоці, головний імунолог Національного центру громадського здоров’я Угорщини (NNK), повідомив ЗМІ, що відповідний указ набуде чинності 15 серпня, після чого невакциновані медичні працівники матимуть 15 днів, щоб отримати першу дозу вакцини від COVID-19.

Як зазначається, ця вимога стосується усіх невакцинованих медичних працівників в Угорщині, включаючи тих, хто працює в амбулаторіях, службах швидкої допомоги або діагностиці, а також співробітників як приватних, так і державних медустанов. Працівники, які надають медичні послуги у соціальних установах країни, також мають пройти курс щеплення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus