USD 39.80 40.15
  • USD 39.80 40.15
  • EUR 40.00 40.30
  • PLN 10.00 10.18

В Україні хочуть легалізувати роботу астрологів, езотериків і тарологів

27 Листопада 2023 06:38
В Україні пропонують створити державний реєстр астрологів, тарологів, нумерологів та інших так званих працівників езотеричної сфери.

З тих, хто бажає працювати на ринку «езотеричних послуг», пропонується стягувати плату до Держбюджету, йдеться у відповідному законопроєкті, який було зареєстровано у Верховній Раді. Про це інформує Gazeta.ua.

«Ринок езотеричних послуг жодним чином не врегульований, а відтак доброчесні езотерики не захищені у своїй діяльності. Це відкриває поле для діяльності шахраїв і люди, які звертаються за такими послугами, можуть бути ошукані. Своєю чергою, держава не отримує надходжень у вигляді податків та зборів від провадження суб’єктами відповідної підприємницької діяльності», – йдеться у пояснювальні записці народного депутата від «Слуги народу» Сергія Гривка.

Читати ще: В Україні з 1 грудня відновлять податкові перевірки щодо ризикових підприємств

За словами народного депутата, «у суспільстві сформувалася необхідність визнання езотеричних послуг та езотеричної освіти невід’ємною частиною сучасного життя».

«Враховуючи активне поширення серед населення езотеричних знань та думок, зростання популярності користування езотеричними послугами, а також наявність у наукових колах прямих дискусій та обґрунтувань щодо доцільності застосування у життєдіяльності людини – езотерика фактично стала окремою сферою зайнятості у суспільстві», – переконаний Гривко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Маріша рабіновіч Показати IP 27 Листопада 2023 06:40
Сатанізм на марші...а ви, де....ли, їжте
Олександр Показати IP 27 Листопада 2023 09:30
Мало вам шарлатанів!
Спостерігач Показати IP 27 Листопада 2023 09:40
Середньовіччя все ближче.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus