USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

В Україні ліквідували найбільше оборонне підприємство «Укроборонпром»

29 Червня 2023 17:58
Від четверга, 29 червня, припинено діяльність державного концерну «Укроборонпром». Натомість утворено акціонерне товариство «Українська оборонна промисловість».

Про це повідомив міністр із питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін, пише ТСН.

Наступні кроки, за його словами, це переведення штату, передавання майна, подальші трасформаційні процеси, формування Наглядової ради відповідно до стандартів OECD.

Нагадаємо, 28 червня Кабмін призначив нового гендиректора «Укроборонпрому». Ним став Герман Сметанін. Він пройшов свій шлях в оборонно-промисловому комплексі України від інженера до керівника заводів. Сметанін родом із Харкова. Йому 30 років.

Напередодні, 27 червня, президент Володимир Зеленський звільнив Юрія Гусєва з посади генерального директора «Укроборонпрому».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus