USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні ліквідували замкомандира батальйону спецполку імені Кадирова

1 Червня 2022 15:20
На війні проти України вбито викопопоставленого кадировця – 45-річного підполковника Заура Дімаєва. Він був заступником командира 4-го батальйону спецполку імені Ахмата Кадирова.

Про ліквідацію чергового окупанта повідомив у своєму Telegram-каналі український військовослужбовець, блогер Анатолій Штефан (Штірліц), інформує Obozrevatel.

«Офіційно денацифікований і демілітаризований», – написав полковник ЗСУ про Дімаєва.

Російські інформаційні ресурси повідомляють, що кадировець загинув під час боїв за Комишуваху.

Попередньо, машина УАЗ «Патріот», якою їхали окупанти зі спецполку, потрапила під обстріл вдень 31 травня. Два співробітники чеченської поліції стали 200-ми (Дімаєв помер на місці). Ще четверо окупантів дістали поранення.

Додамо, що полк поліції спеціального призначення імені Ахмата Кадирова Міністерства внутрішніх справ у Чеченській Республіці підпорядкований МВС Росії. Утворений у 2004 році, дислокується в місті Грозному.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор Показати IP 1 Червня 2022 18:26
Правильно - імені клоуна кадирова

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus