USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні люстрували майже 350 чиновників

3 Листопада 2014 12:10
Єдиний державний реєстр осіб, щодо яких застосовано положення закону України "Про очищення влади", збільшився до 347 звільнених чиновників. Про це повідомляє ТВі з посиланням на Міністерство юстиції.

За станом на 31 жовтня в люстраційному реєстрі було оприлюднено прізвища 317 звільнених чиновників.

Нагадаємо: в Україні 16 жовтня цього року набрав чинності закон "Про очищення влади". Люстраційний закон передбачає норму, згідно з якою особи, які займали керівні посади за режиму президентства Віктора Януковича і перебували на цих посадах протягом 1 року, повинні бути звільнені з займаних посад протягом 10 днів після набрання чинності цього закону. Нагадаємо, що серед перших, кого люстрували на Волині – 5 правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
МАРТИНЯК Показати IP 3 Листопада 2014 12:11
ПРО МНС ЗАБУЛИ.
Володимир і колеги Показати IP 3 Листопада 2014 12:19
цікаво, а що на Волині мало кого є люструвати? мало хто їздить на чорних джипах і так далі? і це все можна за державну зарплату. Давайте об"єднуватись і журналістів пресу закликаемо !!! БО якщо так і далі буде -корупція крадіжки і так далі то нашу Україну і всю "розтягнуть" а самі повтікають з краденими грошима і будуть жити за бугром !!! і навіть в Росії ті хто зарах називае себе патріотами і кричить Слава Україні
Саша Показати IP 3 Листопада 2014 12:51
треба провести люстрацію усіх державних службовців і як обіцяли висвітлювати це в пресі щоб усі знали про усіх великих і малих начальників державної служби -де як і за що так живуть. Бо ніхто б так не перся туди за 3-5 тисяч гривень бо там відповідальність теж мае бути.!
Освіта до Саша Показати IP 3 Листопада 2014 13:02
А освіта,яка корумпована.Хто туди попав на роботу.Де на якому сайті можна знайти посади освітян.Там корупція із обласного відділу освіти і до сільського директора. А директорів шкіл не пора люструвати.Погляньте,як живуть директори всіх луцьких шкіл.Всі при вілах при машинах,що в них такі великі зарплати? Ні,великі хабарі і безнаказаність.Мертві душі,хто рахував скільки їх у школах Луцька.Будвельні бригади, які виконують ремонти шкіл і їх власних квартир і будинків.Холуйство, гроші,які здають діти ніхто не контролює.А їдальня-це розсадник диркторів-можновладців.Самі харчуються,харчують свої сім"ї і ще додлому тягнуть вони і всі повара. А діти їдять щонебудь.Хто вірить в цю люстрацію. А ніхто-це брехня і піар.Нікого вони не люструюють і не будуть люструвати.
Анонім до Освіта Показати IP 3 Листопада 2014 14:37
згідний пора люструвати освітян на всіх лінійках хвалять якихось дядь що допомогли школі вікна поміняти чи ще щось, а деж гроші батьків діваються. Виходить схема що все купляють високопосадовці а гроші батьків десь осідають
Волинь Показати IP 3 Листопада 2014 12:59
Ошукані вкладники Західінкомбанку написали багато звернень притягнути до відповідальності Бєліка О.В. , начальника волинського управління нацбанку, котрий 5 років кришував Західінкомбанк ( общак донецьких бандюганів ). За час кришування Бєліком Західінкомбанку понад 200 ДВІСТІ вкладників банку померли, не отримавши грошей на ліки та предмети першої необхідності, бо банк 5 років не повертав депозити . Вкладники Західінкомбанку писали звернення до усіх гілок виконавчої влади , до народних депутатів, до прем"єр-міністра Яценюка, до генерального прокурора України, в обласну прокуратуру притягнути до відповідольності Бєліка, а воно і далі сидить біля корита. А всі пишуть про ЛЮСТРАЦІЮ. Мабуть , нова влада перевіряє терпець народу. Коли увірветься терпець, владі буде капець. Слава Україні !!!
Анонім до Волинь Показати IP 3 Листопада 2014 13:08
Ну знаєш, ми бідний народ не маємо що ложити в банк.В банк положили гроші не бідні люди,коли вони в них зайві. Хай би не ложили.Я наприлад не маю що ложити,бо живу від пенсії до пенсії. Так,що не ний.Поділився з багатими, а ти також не бідний.Більше ложити не буде, краще положи, як накрав в банку.Гнався за великими процентами, а отримав пшик. Розумник
економіст до Анонім Показати IP 3 Листопада 2014 14:32
Ти помиляєшся. В першу чергу втратили пенсіонери та прості люди, які заначку збирали на "чорний день". А бізнесмени та бандюгани давно свої кошти повиводили за допомогою чинуш та керівництва тих же банків. Тому свіжий приклад "Сітікомерцбанк" і т.п.
опа до Анонім Показати IP 3 Листопада 2014 14:35
Ви не бідний народ, а дурний раз нічого не маєте. І ніколи мати не будете поки розуму не добавиться. Доказ тому, голосування по мажоритарних округах на Волині.
Олег Показати IP 3 Листопада 2014 13:44
350 тисяч????
Анонім Показати IP 3 Листопада 2014 14:53
серед люстрованих руденко, який заховався в Житомирі, а нам розповідали, що він в АТО, люстрований також поліщук - то з приємного, а чому не люстрований терещук, чому така несправедливість, він що недоторканий, бо його "помітив" порох. Нам не потрібна влада " любих друзів", нам потрібна влада патріотів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus